Tusinde af musikalske historier fylder Herregården Nørre Vosborg den 28. september når Dorthe Gerlach spiller koncert i Multisalen.

Dorthe Gerlach Akustisk

Tusinde af musikalske historier fylder Herregården Nørre Vosborg den 28. september når Dorthe Gerlach spiller koncert i Multisalen.

I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog.

I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum.

I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop.

Vælg at starte aftenen med en dejlig koncertmenu kl. 17.30 eller tage hele pakken med overnatning i dobbeltværelse for 2 personer.

DortheGerlach_Presse2021_0979
28/09/2023 20:00
Pris: 295 DKK + gebyr
Varighed: 75 minutter