DISSING OG LAS PÅ DANSK

Rasmus og Jonas Dissing samt Las Nissen, er en unik enhed, der med præcision og ekstrem samhørighed har fundet deres helt egen lyd og musikalske univers.

Dissing & Las kan noget helt særligt. Det er svært at sætte fingeren på, præcist hvad det er, de gør, men der er en særlig stemning i lokalet fra det øjeblik, de går på scenen. I efteråret 2022 tager de tre venner på tour igen, og denne gang har de en masse sange med som vi danskere bare elsker, for som de siger:

“Vi sad en aften og drømte os hen.. Tænk hvis det var os, der havde lavet ‘Barndommens Gade‘ eller ‘Nu hvor du har brændt mig af’. Eller hvad med CV Jørgensen, eller den der I ved nok… Og så blev vi enige om at lade som om. Og prøve at synge dem, som om det var vores egne. Hvilket det jo på en måde også er. For det er sange vi alle sammen ejer i vores hjerter.”

Drengene glæder sig til at spille sange fra deres bagkatalog, og så en masse sange PÅ DANSK, de bare må have med denne aften. Når det hele bliver flettet sammen, løfter sangene sig på nye magiske måder, som alle kan mærke, og tage med hjem”

Koncerten bliver afholdt i Multisalen

thumbnail_image004
27/10/2022 20:00
Pris: 245 DKK + gebyr
Varighed: 90 minutter