Dobbeltkoncert: Frederik Munk Larsen & Viggo Mangor

Dobbelt koncert med Frederik Munk Larsen & Viggo Mangor. En klassisk guitar koncert i særklasse d. 3. august kl. 20.

Frederik Munk Larsen (Danmark)
Guitaristen Frederik Munk Larsen har igennem en kompromisløs tilgang til både kunstnerisk kvalitet og alsidighed opnået stor anerkendelse for sine inspirerede fortolkninger af musik fra renæssancen til vor tid. Denne tilgang har ført til en række samarbejder med førende europæiske komponister og ensembler. Koncertturnéer har ført ham til festivaler i Nord- og Sydamerika, hele Europa og Norden samt Kina, som solist og som kammermusiker i bl.a. SCENATET (DK), Curious Chamber Players og Duo Hellqvist/Munk. Han har endvidere været solist med orkestre som Copenhagen Phil, Aarhus Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorkester i koncerter af Rodrigo og Simon Steen-Andersen. Munk Larsen er uddannet på konservatoriet i Aarhus, Hochschule für Musik, Köln, samt i Barcelona. Han debuterede fra solistklassen i 2001 og er nu lektor og hovedlærer i guitar på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han giver jævnligt masterclasses i udlandet og medvirker på en lang række CD-indspilninger. Frederik Munk Larsen har vundet adskillige priser både som solist og kammermusiker ved internationale musikkonkurrencer.

Viggo Mangor (Danmark)
Viggo Mangor studerede musikvidenskab ved Københavns Universitet og sideløbende hermed lut som hovedfag på det Kgl. danske Musikkonservatorium med studieophold i henholdsvis London og Basel. Efter afsluttende eksaminer disse steder debuterede Viggo Mangor fra konservatoriets solistklasse og blev herefter ansat som lærer ved flere danske konservatorier. Viggo Mangor har koncerteret i mange europæiske lande både som solist og kammermusiker. Ved siden af dette virke har han produceret mere end 500 klassiske CD’er for mange både danske og internationale forlag gennem de seneste ca. 30 år.
Mangor medvirker blandt andre på dette års Danish Guitar Camp på Nørre Vosborg 1.-5. august som underviser i den tidlige opførelsespraksis. Ved koncerten optræder han på kammerorgel i forskellige konstellationer med guitaristerne Frederik Munk Larsen, Jakob Bangsø og Niklas Johansen – herunder også i rollen som komponist.

Studerende har adgang for 120 kr (20% rabat)

Koncerten bliver afholdt i Riddersalen

DOBBELTKONCERT FREDERIK MUNK LARSEN & VIGGO MANGOR
03/08/2022 20:00
Pris: 150 DKK + gebyr
Varighed: 80 minutter