Ny soloturné med Anders Blichfeldt

Anders Blichfeldt SOLO – Tik Tak Tur 2024

Der er lagt op til en musikalsk og rørende aften, når Anders Blichfeldt gæster Herregården Nørre Vosborg 15. februar 2024.

Det er nok de færreste voksne danskere, der ikke kan huske sig selv give den gas på dansegulvet i festligt lag, skrålende ”Boooonsoir Madame. I know who you are Madame. You used to be a Mademoiselle. I know you too well”.

Anders Blichfeldt og bandet Big Fat Snake har gennem tiden skabt en hel række elskede hits, der gang på gang bliver spillet og sunget med på. I 2022 udgav Anders Blichfeldt Tik Tak – en sang om fire veninders livslange venskab – en sang, der betød, at Anders Blichfeldt, i en alder af 58 år, fik sit første hit på dansk. Tik Tak er derfor blevet titelsang på Anders Blichfeldts nye soloturné, som han drager ud på de danske landeveje med i 2024.

På den nye soloturné tager Anders Blichfeldt udgangspunkt i livets forskellige faser. Fortællingen sker gennem sange vi alle kender fra Big Fat Snake, såsom Bonsoir Madame, No Peace Like in Heaven, Fight for Your Love, Female Voice m.fl., tv-showet Toppen af Poppen og Queens rockmusical, hvor Anders Blichfeldt spillede hovedrollen i foråret 2023. Derudover bliver der også plads til nogle helt nye sange.

Publikum får lejlighed til at grine, synge med og fælde en lille tåre, når Anders Blichfeldt går på scenen. Den folkekære sanger fortæller om den svære vej til kærligheden, om at være far til fire, farfar til tre små piger, og den bedrift det er at være gift i over 35 år.

Han fortæller også om livet på landevejen, og om at nå en alder, hvor man pludselig bliver tv-vært på TV2 Charlie og medvirker i tv-serien Kendisfamilier.

Alt i alt er der lagt op til en musikalsk og rørende aften, når Anders Blichfeldt gæster Herregården.

KONCERTBILLET MED MAD

Middag fra Classique
En lækker koncertmiddag med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert.

Koncertmenu starter 17.30

KONCERTBILLET MED OVERNATNING & MAD FOR 2 PERSONER

Du kan også vælge den “fulde pakke” og gøre koncertoplevelsen til et fantastisk getaway med overnatning på vores hyggelige herregård. Du får således alt dette for 2 personer: 

Koncertbilletter, koncertmiddag med mange spændende retter, der anrettes på små fade og serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Herforuden får du overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og vores eftertragtede morgenbrunch dagen derpå.

AB
15/02/2024 20:00
Pris: 325 DKK + gebyr
Varighed: 150 minutter