Alberte Winding Duo

Lyse nætter i en mørk tid.
En intimkoncert med Alberte Winding Duo er en mulighed for at opleve nogle af højdepunkterne fra en lang musikalsk rejse.
Sammen med sin faste makker, guitaristen Andreas Fuglebæk, har Alberte Winding sammensat et bredt repertoire, der strækker sig fra nogle af hendes store hits som ”Lyse Nætter” over ”Min klub først” og ”Kys din kæreste”, frem til sange fra Andreas og Albertes seneste albums. Alt sammen krydret med små fortællinger om livets ned- og især opture.
”Vi har prøvet at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Det er sange skrevet ud fra perioder med små børn og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne”, fortæller hun.
Nyt album på vej
Alberte Winding, som de fleste danskere er på fornavn med, har med sin nærværende stemme og sine hverdagspoetiske tekster rørt både børn og voksne i mere end 35 år. Hun har gjort sig bemærket som både skuespiller og forfatter, men musikken har været hendes hoved fokus, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum tilbage i 1985. Efterfølgende er det blevet til en lang række pladeudgivelser og et utal af optrædener i forskellige konstellationer.
Efter Albertes bogudgivelser, bestselleren “Kastevind” og efterfølgeren “Småt Brændbart”, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med sange fra det omfattende repertoire. Aktuelt har hun udgivet en ny single “Pastel & Tyndt Papir”, som er forløberen for et nyt album.


ALBERTE WINDING DUO

Alberte Winding, sang
Andreas Fuglebæk, guitar & kor

Varighed: 70 min.

KONCERTBILLET MED MAD

Middag fra Classique
En lækker koncertmiddag med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert.

Koncertmiddagen starter kl.17.30

KONCERTBILLET MED OVERNATNING & MAD FOR 2 PERSONER

Du kan også vælge den “fulde pakke” og gøre koncertoplevelsen til et fantastisk getaway med overnatning på vores hyggelige herregård. Du får således alt dette for 2 personer: 

Koncertbilletter, koncertmiddag med mange spændende retter, der anrettes på små fade og serveres som en “social dining” på de enkelte borde. Herforuden får du overnatning i hyggeligt dobbeltværelse og vores eftertragtede morgenbrunch dagen derpå.

OBS Vi varmer op til koncerten med Alberte inspireret fællesang, i samarbejde med Holstebro Musikskole, Holstebro Bibliotek den 29. februar. Se arrangementet i menuen.

Alberte Winding & Andreas Fuglebæk
16/03/2024 20:00
Pris: 295 DKK + gebyr
Varighed: 70 minutter