Sammen med Den Danske Spiseguide
Glæd dig til en helt særlig aften, hvor du kommer helt tæt på nogle af Danmarks bedste kokke og souschefer, som er fremtidens ledere på den danske restaurantscene. På denne aften vil deltagerne servere deres ypperste kogekunst for at imponere dig og dommerne, for dermed forhåbentligt at blive nomineret til “Årets Souschef 2022”

AFTENENS PROGRAM
Søndag den 29. maj 2022
Kl. 18.00 – Champagne og snacks serveret i restauranten
Kl. 18.30 – Velkomst ved Bent Christensen og Nørre Vosborg
Kl. 19.00 – Middag med 7 serveringer – serveres inkl. vine, der er afstemt til menuen
Kl. 21.30 – Aftenkaffe med sødt fra konditoren
DELTAGERE
Mads Lønborg
Alimentum
Luna Ladefoged
Molskroen
Steven Ackermann
Studio
Markus Kop
Bjørnekælderen
Simon Yoon Lehnemann
N.V. Tasting
Andreas Møller
Møntergade
Andreas Larsson
Søllerød
PRISER & BESTILLING
Pris for deltagelse i nomineringsmiddagen: 1.395,- pr. person
I forbindelse med arrangementet, er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe en dejlig overnatning på vores charmerende herregårdshotel:
- 795,- for enkeltværelse
- 995,- for dobbeltværelse
For bestilling kontakt receptionen på følgende mail: hotel@hotelvosborg.dk