Årets souschef

Sammen med Den Danske Spiseguide

Glæd dig til en helt særlig aften, hvor du kommer helt tæt på nogle af Danmarks bedste kokke og souschefer, som er fremtidens ledere på den danske restaurantscene. På denne aften vil deltagerne servere deres ypperste kogekunst for at imponere dig og dommerne, for dermed forhåbentligt at blive nomineret til “Årets Souschef 2022”

AFTENENS PROGRAM

Søndag den 29. maj 2022

Kl. 18.00 – Champagne og snacks serveret i restauranten
Kl. 18.30 – Velkomst ved Bent Christensen og Nørre Vosborg
Kl. 19.00 – Middag med 7 serveringer – serveres inkl. vine, der er afstemt til menuen
Kl. 21.30 – Aftenkaffe med sødt fra konditoren

DELTAGERE

Mads Lønborg
Alimentum

Luna Ladefoged
Molskroen

Steven Ackermann
Studio

Markus Kop
Bjørnekælderen

Simon Yoon Lehnemann
N.V. Tasting

Andreas Møller
Møntergade

Andreas Larsson
Søllerød

PRISER & BESTILLING

Pris for deltagelse i nomineringsmiddagen: 1.395,- pr. person 

I forbindelse med arrangementet, er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe en dejlig overnatning på vores charmerende herregårdshotel:

  • 795,- for enkeltværelse
  • 995,- for dobbeltværelse

For bestilling kontakt receptionen på følgende mail: hotel@hotelvosborg.dk

NV-Tasting_RAISFOTO_0966
29/05/2022 18:00