Weekend Gourmet Menu ud af huset

Vores dygtige køkkenchef, Benjamin Hylleberg, har lavet en lækker 3-retters Gourmet Menu som du kan bestille ud af huset hver weekend.

Menuen er sammensat af nogle af vinterens lækreste råvarer, så du blot skal læne dig tilbage og nyde en restaurantoplevelse derhjemme med dem du holder af.

Alt er forberedt og kræver et minimum af dig i køkkenet. Til menuen medfølger der både en skriftlig guide samt en videovejledning – nemt og bekvemt!

Menuen skal forudbestilles og kan afhentes hver fredag og lørdag imellem kl. 14.00 – 17.00 på vores herregård.

Snacks

  • Tærte med tatar af jomfruhummer
  • Blinis med stenbiderrogn og creme fraiche
  • Løgchips med citrus-soya mayo

Forret

  • Marmoreret Lange med peberrodsmayo og sauce på modnet soya med hasselnødder
  • Hertil friskbagt surdejsbrød og smør

Hovedret

  • Confiteret svinebryst med variation af danske vinterløg
  • Hertil kartoffelmos, hjemmelavede kartoffelchips samt Sauce Blanquette

Dessert

  • Vaniljemousse i mørk chokolade med krystalliseret hvid chokolade
  • Hertil broken gel af solbær samt sponge cake

Ost

  • Arla Unika oste, 3 forskellige slags
  • Hjemmelavet hybenkompot og hjemmelavet knækbrød

Petit Four

  • Flødebolle med marcipanbund
  • Hvid chokolade
  • Macarons

3-Retters Menu

  • Forret
  • Hovedret
  • Dessert

Pris pr. person DKK 395,-

Hele pakken

  • Snacks
  • Forret
  • Hovedret
  • Ost
  • Dessert
  • Petit Four

Pris pr. person DKK 695,-

Tilkøb

  • Snacks pr. person DKK 145,-
  • Oste pr. person DKK 165,-
  • Petit Fours pr. person DKK 80,-

Forret

  • Marmoreret Lange med peberrodsmayo og sauce på modnet soya med hasselnødder
  • Hertil friskbagt surdejsbrød og smør

Hovedret

  • Confiteret svinebryst med variation af danske vinterløg
  • Hertil kartoffelmos, hjemmelavede kartoffelchips samt Sauce Blanquette

Dessert

  • Vaniljemousse i mørk chokolade med krystalliseret hvid chokolade
  • Hertil broken gel af solbær samt sponge cake