Du sparer minimum 30%

Vinterophold for 2 til kun 1990,-

Inkl. kaffe & kage, 4-retters menu & morgenmad

På Nørre Vosborg ved Holstebro vil vi gøre vores ypperste for, at du får en helt fantastisk start på 2024.

Vinteren kan være lang, kold og en anelse trist. Derfor er det vigtig at gøre noget godt for krop og sjæl. Elsker I madoplevelser, natur og kultur, så er et ophold på Nørre Vosborg ren balsam for sjælen!

Vinterpholdet starter med check-in på jeres charmerende herregårdsværelse. Når I er faldet på plads, står vi klar med hjemmebagt kage og vores eksklusive Bühlmann kaffe. Herefter kan I bruge eftermiddagen, som det passer jer – vi anbefaler en smuk gåtur på en af vores mange naturstier. Om aftenen byder vi indenfor til en 4-retters menu i vores Restaurant Classique, der emmer af hygge og varme. Når I har fået en god nats søvn står vi klar med en lækker morgenmadsbuffet, der giver den bedste start på dagen.

Når du booker dit ophold, skal du blot benytte kampagnekoden: vinter2024, vælge et standard dobbeltværelse og dernæst ser du Vinteropholdet.  Du kan også ringe på 97484897. Tilbuddet gælder for bookinger frem til 20. marts 2024.

For 1990,- får I alt dette til 2 personer:

Kaffe og hjemmebagt kage ved ankomst
4-retters menu i Restaurant Classique
Overnatning i standard dobbeltværelse
Morgenmad med hjemmelavede og lokale specialiteter

Kampagnekode: Vinter2024

4-retters menu i Restaurant Classique

God hjemmelavet mad i hyggelige rammer

Om aftenen venter en lækker 4-retters menu i vores franske brasserie Classique. Menuen sammensætter vi ud fra de bedst tilgængelige råvarer, så I kan glæde jer til en skøn madoplevelse. Restauranten emmer af hygge og varme, så det er det perfekte sted at tilbringe en kold, våd og trist vinteraften. 

 

Morgenmaden af hjemmelavede og lokale specialiteter

Alt hvad hjertet begærer

Når du booker vinteropholdet følger der en lækker Go’ Morgen Brunch med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Du kan blandt andet glæde dig til at smage friskbagte morgenboller, forskellige pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, hjemmelavede pandekager, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon samt friskpresset juice, kaffe og meget mere. 

Smukke naturlandskaber

Ægte herregårdsstemning

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Herregården og dens jorder er placeret mod nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Sammenlagt hører der cirka 216 ha til herregården. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.

Prioriter dig selv og dem du har kær