13-21. februar 2021

Vinterferieaktiviteter

Oplev vinterferien på herregården Nørre Vosborg

Vinterferien giver tid til hygge og samvær med dem, du holder af, og herregården Nørre Vosborg byder på vinterferieoplevelser for både store og små.

Tag hele familien med til herregården og kom og oplev en bloddyppende børnegyser med teaterforestillingen Abehånd onsdag d. 17/2 kl. 15.00

Du kan også komme med på en underholdende og oplysende indføring i stedets historie med en guidet rundvisning søndage kl. 13.30.

Oplev Nørre Vosborgs historie formidlet i børnehøjde, med appen Museumsmysteriet! Appen er et sjovt og lærerigt spil, hvor børn og legesyge voksne skal løse mestertyven Heidenreichs gåder og gå på opdagelse på herregården på egen hånd!

En lækker frokost er en god pause midt på dagen. Vores frokostretter består af klassisk inspirerede og veltillavede retter på de bedste råvarer – og en enkelt ret er rigeligt for de fleste – Men man kan vel altid få plads til lidt dessert.

Efter du har spist dig mæt, kan du komme ud i lyset og være aktiv i den skønne natur. Tag familien og hunden med på en af vores afmærkede vandreruter langs Storeåen til Nissum Fjord. Du kan booke en guidet tur og blive klogere på flora, Fauna, kulturarv og stedets historie.