Ta' på vinterferie med hele familien

Ta' på magisk vinterferieophold for hele familien

Udsøgt mad i vores hyggelige franskinspireret brasserie, gåture i naturen og tid til afslapning og nærvær – vinterferien står for døren i Danmark. Brug ferien i Vestjylland og snup et dejligt ophold på vores charmerende herregård, der er placeret i et yderst naturskønt område.

Vi glæder os til at skabe magiske oplevelser med alle – store som små!

Vi anbefaler et herremandsophold:

Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage
Overnatning i charmerende dobbeltværelse
3-retters menu serveret i restaurant Classique
Oplevelser på herregården – enestående kulturarv krydret med 800 års Danmarks historie
Go’morgen brunch

 

Herremandsophold

Forkælelse og rum til nærvær

Stop op, pak hverdagen ned og bliv forkælet i eventyrlige omgivelser. Herremandsopholdet tager dig med på en rejse af vestjyske råvarer og den kompromisløse natur. 

Opholdet starter med check-in på jeres charmerende herregårdsværelse. Når I er faldet på plads, står vi klar med hjemmebagt kage og vores eksklusive Bühlmann kaffe. Herefter kan I bruge eftermiddagen, som det passer jer – vi anbefaler en smuk gåtur på en af vores mange naturstier. 

Om aftenen venter en lækker 3-retters menu i vores franske brasserie Classique. Derefter kan I glæde jer til en dejlig overnatning på jeres værelse. Inden afrejse dagen efter, kan I nyde vores go’ morgen brunch med hjemmelavede, økologiske og lokale specialiteter. 

gratis GO'Morgen brunch

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker Go’ Morgen Brunch med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Du kan blandt andet glæde dig til at smage friskbagte morgenboller, forskellige pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, hjemmelavede pandekager, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon, Arla Unika oste samt friskpresset juice, kaffe og meget mere. 

smukke naturlandskaber

Ægte herregårdsstemning

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både Vesterhavet, Nissum Fjord, Storå, hede og skov. Med Nørre Vosborg som base venter oplevelser i naturen for hele familien. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.

Ta' på naturoplevelser i ferien

Herregårdslandskabet ligger i UNESCO Global Geopark Vestjylland og i Naturpark Nissum fjord.  

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord løber Storå gennem Nørre Vosborgs jorder. Dette giver Nørre Vosborg en placering i et enestående kyst, natur- og kultur-landskab med store rekreative værdier.

Der er etableret tre vandrestier med kulturhistorisk formidling på Nørre Vosborgs jorder. Stierne er såkaldte trampestier, og kan derfor være ujævne visse steder. Ved parkeringspladsen på Nørre Vosborg er der kort over stierne ved info-skiltene.