Weekend Gourmet Menu ud af huset

Vores dygtige køkkenchef, Benjamin Hylleberg, har lavet en lækker 3-retters Gourmet Menu.

Her på siden kan du få vejledning til, hvordan du anretter maden. Alt er forberedt og kræver et minimum af dig i køkkenet. Herunder medfølger der både en skriftlig guide samt en videovejledning – nemt og bekvemt! 

Menuen er sammensat af nogle af vinterens lækreste råvarer, så du blot skal læne dig tilbage og nyde en restaurantoplevelse derhjemme med dem du holder af.

Husk at afhente din menu hver fredag og lørdag imellem kl. 14.00 – 17.00 på vores herregård.

Forret

  • Tænd ovnen på 175 grader
  • Når ovnen er varm, kommes brødet i ovnen og varmes i 8 min.
  • Tag terrinen af lange ud, og placere i midten af tallerkenen
  • Sprøjt 5 dutter pebret friskost ovenpå terrinen
  • Kom 3 stykker af de syltede grønne tomater på rundt i kanten
  • Drys med solsikkekerner
  • Pynt med frisse salat
  • Bland hasselnødder og ingefær med den asiatiske sauce og hæld denne udover retten med en spiseske.
  • Tag gerne et kig på videoen, for at se hvordan den anrettes.

Videovejledning

Videovejledning

Hovedret

  • Tag sprøjteposen, krydderurter, sauce, kartoffelchips og kartoffelmos ud af bakken
  • Varm kartoffelmosen forsigtig i en gryde. Rør den jævnligt, så den ikke brænder på i bunden.
  • Hæld saucen i en gryde og varm op til lige under kogepunktet. Den må ikke koge eller stå for længe, da den kan bliver for tyk og ændre smag.
  • Kom bakken med løg og svinebryst i ovnen og varm det ved 175 grader i 15 min.
  • Anret det på en tallerken, som på videoen

Dessert

  • Kom solbærsaucen i en gryde og varm den op til lige under kogepunktet
  • Anret chokolademoussen midt på tallerkenen
  • Sprøjt 5 dutter af solbærcremen på
  • Kom 3 stykker tørret spongecake på
  • Drys med krystalliseret hvid chokolade
  • Pynt med mynte
  • Giv retten 2 spiseskeer solbær sauce ved bordet
  • Tag gerne et kig videoen, for at se hvordan den anrettes

Videovejledning