29. januar 2021 Kl. 20.00

The Grenadines

The Grenadines er ærligt, autentisk og uhøjtideligt. Bandets særlige kendetegn er brede vokalharmonier, og bliver derfor ofte sammenlignet med The Eagles og Fleetwood Mac.

Noget utraditionelt består The Grenadines af fem sangskrivere og to forsangere, hvilket giver bandet et varieret udtryk. Live drages man af bandets tilstedeværelse, spontaneindfald, multiinstrumentale kunnen og musikalske legesyge. En koncert med The Grenadines er uden tvivl en af de stærkeste live oplevelser den danske musik scene tilbyder i øjeblikket.

Bandet udgav i 2018 deres andet album ‘Band on the Radio’ ,hvor singlerne ‘Brighter Days ’og‘ For You I Would Die Again’ fik massiv airplay på henholdsvis P4 og P6 Beat. Samme år drog de på turné med Carpark North i hele landet, og den efterfølgende sommer spillede de bl.a. Smuk Fest, Spot Festival, Jelling Festival og Nibe Festival.
Sommeren 19 var også lyden af bandets energiske hit ‘SummerSun’, der blevs pillet på mange af landets radioer.

I 2015 udgav The Grenadines deres selvbetitlede debut som blev skrevet og indspillet på blot tyve dage. Albummet blev modtaget flot af kritikere, og hele fem sange fra debuten kom i rotation på P4 og P5.

The Grenadine ser Laurits Emanuel, Kasper Ejlerskov Leonhardt, Morten Fillipsen, Kasper Daugaard og Dennis Debannic

Varighed: 2×45 minutter plus pause på 25 minutter