D. 25. august kl. 20.00

Sommerens sidste fortællinger

Oplev storyteller og sanger Susan Ørum på Nørre Vosborg i august!

Sommerens sidste fortællinger er et sørgmuntert farvel til sommeren med plads til både det gode grin, nærvær og en lille tåre i øjenkrogen. Publikum kan forvente et potpourri af fortællinger sat sammen med iørefaldende musik, fortalt og sunget af Susan Ørum, der bliver musikalsk bakket op af Tom Lindby.

Forestillingens ledetråde er: Noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt. Der vil være helt nyt materiale, en fortælling fra gamle dage, en blå blues for sommeren og naturligvis noget lånt. For nok er Susan Ørum en moderne fortæller, der udelukkende arbejder med eget materiale, men det er med en grundlæggende respekt for den mundtlige fortællings tradition og virkemidler. Der bliver heller ikke lagt skjul på inspirationskilder som f.eks. Astrid Lindgren og H.C. Andersen.

Susan Ørum har rørt og begejstret publikum fra både små og store scener fra Nordjylland til Helsingør og har tidligere gæstet Nørre Vosborg – solo eller sammen med Tom Lindby – med forestillingerne: ”Pingvinreglementet”, ”Karruselmanden” og ”Coronakriger-20”. Samarbejdet med Tom Lindby og hans sikre sans for den gode melodi, har sat hendes Pippi Langstrømpeagtige fortælleunivers ind i en charmerende musikalsk ramme.

Velkommen til en aften med underholdning, alvor, latter og ikke mindst det nærvær og fællesskab, der opstår mellem publikum og en rigtig god historie.

Susan Ørum: Fortælling, vokal & manuskript

Tom Lindby: Musik, vokal & komposition

Instrueret af: Maja Clementsen