15% rabat på overnatning

Inkl. morgenmad og sommercocktail

Cocktails på terrassen, gåture i naturen og tid til afslapning – nu er det endelig blevet sommer i Danmark. Brug ferien i Vestjylland og snup en dejlig overnatning på vores charmerende herregård. Hele sommeren får du 15% rabat på overnatning inkl. morgenmad og en gratis sommercocktail. 

Tilbuddet er gældende t.o.m. den 31. juli 2022, og gælder kun ved online booking på vores hjemmeside. 

Rabatkode - vosborg15

gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker Go’ Morgen Brunch med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Du kan blandt andet glæde dig til at smage friskbagte morgenboller, forskellige pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, hjemmelavede pandekager, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon samt friskpresset juice, kaffe og meget mere. 

gratis sommercocktail

Bühlmanns Summer Special

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en gratis Bühlmann Summer Special fra VAERFT Cocktail Bar med i dit ophold. 

Lad dig transportere til en solbeskinnet plaza i Milano med denne longdrink. Baseret på en lækker rabarber- og appelsinaperitivo fra Piemonte, salvie og forfriskende gingerbeer, som giver et let kick til cocktailen, er Bühlmann Summer Special vores bud på årets sommerbasker.

smukke naturlandskaber

Ægte herregårdsstemning

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Herregården og dens jorder er placeret med nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Sammenlagt hører der cirka 216 ha til herregården. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.