Nyd et herregårdsophold til kun 995,- pr. person

Inkl. kaffe & kage, morgenmad & 4-retters menu

Oplev sommeren på Nørre Vosborg og nyd alt, hvad herregården og vores naturskønne placering har at byde på.

hele sommeren kan du komme på herregårdsophold til 1990,- for 2 personer, hvilket er en oplagt mulighed for en miniferie hjemme i skønne Danmark. Med herregårdsopholdet får du fornøjelsen af hjemmebagt kage og kaffe ved ankomst, 4 aftenserveringer i vores Restaurant Classique samt vores populære morgenbuffet med vestjyske specialiteter. Ønsker i flere overnatninger kan dette naturligvis tilkøbes- 

Herregårdsopholdet er gældende ved online booking på vores hjemmeside eller ved at ringe til vores værter på +45 9748 4897.

Vi glæder os til at skabe skønne sommeroplevelser med jer!

Tak for og til sommeren 2023. Vejret artede sig ikke helt i højsommeren, men dette til trods har vi haft en helt forrygende sommer på herregården.

Vi har nydt alle jer skønne gæster, der har besøgt os over sommeren og som har benyttet vores dejlige sommertilbud. 

Med den skønne modtagelse og tilbagemelding på sommertilbuddet kan du godt holde øje med siden her i 2024, hvor vi forventer at forkæle dig med endnu mere sommerglæde.

Nyd en miniferie på vores herregård i naturskønne omgivelser

Glæd dig til alt dette under dit sommer-herregårdsophold

Afslapning, forkælelse & naturoplevelser

Opholdet starter med check-in på jeres charmerende herregårdsværelse. Når I er faldet på plads, står vi klar med hjemmebagt kage og vores egen Bühlmann kaffe. Herefter kan I bruge eftermiddagen, som det passer jer – vi anbefaler en smuk gåtur på en af vores mange naturstier. 

Om aftenen venter en lækker 4-retters menu i vores brasserie Classique. Derefter kan I glæde jer til en dejlig overnatning på jeres værelse. Inden afrejse dagen efter, kan I nyde vores skønne morgenbuffet med hjemmelavede, økologiske og lokale specialiteter. 

Dukan altså glæde dig til alt dette:

  • Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage 
  • Overnatning i charmerende standard dobbeltværelse (vælger du anden værelseskategorier stiger prisen automatisk)
  • 4-retters menu serveret i Restaurant Classique
  • Stor morgenbuffet

Nyd vores roste morgenmad

Hjemmelavede og vestjyske specialiteter

Når du booker vores sommertilbud følger der en lækker Go’ Morgen Brunch med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Du kan blandt andet glæde dig til at smage friskbagte morgenboller, forskellige pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, hjemmelavede pandekager, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon samt friskpresset juice, kaffe og meget mere. 

Gratis kaffe to-go ved afrejse

Vi sender jer godt videre

Vores gæster fortjener et varm farvel! Hos os ender dit ophold derfor ikke nødvendigvis blot med et farvel og på gensyn, men med en hyggelig gestus. Efter din tid hos os tilbyder vi nemlig en gratis kaffe to-go, så du kan tage en smag af vores gæstfrihed med på vejen. Det er vores lille måde at sige tak på og ønske dig en fortsat dejlig dag.

Henvend dig blot hos dagens vært ved afrejse og bed om en kaffe, hvis det kunne friste.

Smukke naturlandskaber

Ægte herregårdsstemning

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Herregården og dens jorder er placeret mod nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Sammenlagt hører der cirka 216 ha til herregården. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.