Sommerens opholdstilbud

Inkl. gratis morgenmad og sommercocktail

Tak for og til sommeren 2023. Vejret artede sig ikke helt i højsommeren, men dette til trods har vi haft en helt forrygende sommer på herregården.

Vi har nydt alle jer skønne gæster, der har besøgt os over sommeren og som har benyttet vores dejlige sommertilbud. 

Med den skønne modtagelse og tilbagemelding på sommertilbuddet kan du godt holde øje med siden her i 2024, hvor vi forventer at forkæle dig med endnu mere sommerglæde.

15% rabat på overnatning

Inkl. gratis morgenmad og sommercocktail

Cocktails på terrassen, gåture i naturen og tid til afslapning – nu er det endelig blevet sommer i Danmark. Brug ferien i Vestjylland og snup en dejlig overnatning på vores charmerende herregård. Hele sommeren får du 15% rabat på overnatning inkl. morgenmad og en gratis sommercocktail. 

Tilbuddet er gældende fra den 6. juni til den 19. august 2023.

Book online, på telefon: 9748 4897  eller på mail: hotel@hotelvosborg.dk.

Rabatkode: sommer15

gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker vores sommertilbud følger der en lækker Go’ Morgen Brunch med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Du kan blandt andet glæde dig til at smage friskbagte morgenboller, forskellige pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, hjemmelavede pandekager, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon samt friskpresset juice, kaffe og meget mere. 

Gratis sommercocktail

Bühlmanns Summer Special

Desuden følger der mer sommertilbuddet også en gratis Bühlmann Summer Special med i dit ophold. 

Lad dig transportere til en solbeskinnet plaza i Milano med denne longdrink. Baseret på en lækker rabarber- og appelsinaperitivo fra Piemonte, salvie og forfriskende gingerbeer, som giver et let kick til cocktailen, er Bühlmann Summer Special vores bud på årets sommerbasker.

Smukke naturlandskaber

Ægte herregårdsstemning

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Herregården og dens jorder er placeret mod nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Sammenlagt hører der cirka 216 ha til herregården. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.