Få en stand til Sensommermarked 2021

(AFLYST)

Lørdag 31. august kl. 10-17   |   Søndag 1. september kl. 10-16

Vær med som udstiller

Sensommermarkedet på Nørre Vosborg tiltrækker hvert år mere end 10.000 midt- og vestjyder, der hygger sig i de smukke omgivelser og blandt de op mod 100 stande på markedet.

Sensommermarkedet falder i år lidt tidligere end normalt og er åbent lørdag 31. august kl. 10-17 og søndag 1. september kl. 10-16. Du kan komme med som udstiller på markedet og har gode muligheder for at etablere en flot stand.

Her kan du udstille

Multisalen

På sensommermarkedet er den store og højloftede multisal på Nørre Vosborg omdannet til en overdådig foodhall med alt hvad hjertet – og maven begærer.

Stand 3 x 3 meter

Kun 2.900 kr.

ekskl. moms

Nordladen

Den stråtækte nordlade med de rustikke murstensvægge fylder vi med udstillere, som tilbyder alt inden for boligindretning inde og ude.

Stand 3 x 3 meter

Kun 2.400 kr.

ekskl. moms

Tværgaden

Mellem Multisalen og Nordladen opbygger vi en overdækket tværgade i teltmateriale med både loft, vægge og gulv. Her er plads til alle kreative udstillere og udstillere med skønne produkter til velvære.

Stand 3 x 3 meter

Kun 1.800 kr.

ekskl. moms

Udendørs

For nogle udstillere giver det bare allerbedst mening med en udendørs stand. Vi har placeret de udendørs stande på en måde, så alle kommer forbi både når de kommer og når de går. Eneste begrænsning er din kreativitet.

Stand 3 x 3 meter

Kun 1.500 kr.

ekskl. moms

Så meget
er med i prisen

—  Gratis WiFi
—  Gratis el 220 volt
—  Profilering på www.nrvosborg.dk
—  Fem gratis billetter til kundepleje, familie eller venner
—  To madbilletter pr. stand pr. dag

Tilmeld dig som udstiller

Kort om Nørre Vosborg

Herregården Nørre Vosborg ligger i Vemb 20 kilometer vest for Holstebro.

De ældste dele af Herregården har en historie, der rækker mere end 700 år tilbage i tiden og hele stedet emmer af historie.

Nørre Vosborg blev totalrenoveret i 2008 og fremstår i dag som den flotteste historiske ramme til kulturelle begivenheder, konferencer, hotel, restaurant og selskaber.