Sensommermarked

Ugens profil

Uge 39

KonditorBager Lemvig

Sensommermarkedet nærmer sig, og i den forbindelse har vi en sød nyhed, vi gerne vil dele med jer.

Det er allerede i weekenden, at vi slår dørene op til årets sensommermarked, og her kan I besøge Konditorbager Lemvig og få stillet sukkertrangen. Med sig på markedet har de et væld af små klassiske kager og nogle af dem med et twist – fx hindbærsnitter med lakrids og Napoleonshatte med solbær og hvid chokolade.

KonditorBager, som i daglig tale også bliver kaldet Aagaards Bageri, er drevet af Ulla & Brian Aagaard gennem de sidste 18 år. De vægter smag og kvalitet højest, og derfor bager de efter gamle principper; traditionelt håndværk af gode råvarer.

“Selvfølgelig står vi klar med smagsprøver og gode tilbud på markedet,” siger Ulla – og udover de mange søde kager, har de selvfølgelig også specialbrød og rugbrød med til gode priser.

Besøg deres hjemmeside på www.konditor-bager.dk/lemvig/ inden markedet.

Uge 38

First Choice Living

Vi har sagt det før, og nu siger vi det lige igen – stemningen til sensommermarkedet er noget helt specielt både for gæster og virksomheder.

“Jeg blev blæst bagover af positive kunder, det glade personale og af den smittende, afslappende atmosfære, der er på Nørre Vosborg,” siger Pia fra First Choice Living, der igen i år gladeligt knokler med at pakke trailer med produkter, reoler og borde for at stille op på sensommermarkedet. “…Det er det hele værd.”

Pia og First Choice Living deltager på sensommermarkedet med produkter fra webshoppen for 2. gang i år. Foruden den helt fantastiske oplevelse af at være i teltet på pladsen ved Nørre Vosborg, mener Pia, at sensommermarkedet er et perfekt sted for hende at vise sine produkter frem, da mange af tingene tager sig bedre ud, når kunderne kan se og røre dem. Det særlige ved sensommermarkedet er især oplevelsen af, at gæsterne er lige så vilde med produkterne, som Pia selv, og den direkte kontakt med kunderne, som gerne kommer ind og kigger på alle tingene op til flere gange.

Udover de mange produkter har Pia også en bunke gode tilbud med sig på markedet den 29. og 30. september! Her kan I se nogle af de populære produkter, I kan finde hos First Choice Living – potteskjulere i sort gummi og Rustic keramikstel.

Find dine favoritter allerede nu på www.firstchoiceliving.dk.

Uge 37

Søvn & Comfort

Skulle du gå hen og blive lidt træt på sensommermarkedet, så er der også råd for det! For 3. år i træk kan du nemlig opleve Jyllands største specialbutik indenfor senge og tilbehør til soveværelset, Søvn & Comfort, som igen i år stiller op med de ikoniske blåternede Hästens senge.

Søvn og Comfort deltager på sensommermarkedet på grund af den måde hvorpå markedet skaber muligheden for at profilere virksomheden på en rigtig god måde – ansigt til ansigt. Endnu engang ser de frem til at få en god snak med nye såvel som gamle kunder. Og så klart har de også et par gode tilbud i lommen, så de kan hjælpe endnu flere trætte mennesker til at sove rigtig godt og naturlig.

Læs mere om virksomheden og deres mange andre produkter på https://www.sovn-comfort.dk.

Uge 36

Hornvarefabrikken

Trods sensommermarkedets mange gengangere, kommer der også mange nye boder til! I år kan I for første gang møde Hornvarefabrikken, som var med i TV-programmet “Made in Denmark”, der rullede over skærmen tilbage i 2016.

“Vi ser frem til at gæste de flotte omgivelser på Nørre Vosborg og mærke stemningen fra de mange besøgende på markedet,” lyder det fra Gitte, som I kan møde på markedet.

Hornvarefabrikken fremstiller smykker, service og pynt af ægte kohorn, og denne form for kunsthåndværk bygger faktisk på en 200 år lang historie og bevaringen af en unik kulturarv.

Historien starter, da Knud Høj fra Nees Sogn bliver taget til krigsfange i England, hvor han gennem tiden lærer kunsten at lave hornskeer. Efter sin hjemkomst begynder han “Hornmageriet”, som danner grundlag for etableringen af Hornvarefabrikken, som vi kender den i dag. I årenes løb er det gamle håndværk blevet bevaret og bearbejdet mod fremstilling af andre produkter trods økonomiske kriser, verdenskrig og arbejdsulykker.

Med sig på markedet har Hornvarefabrikken et udvalg af skeer, smykker og accessories, men for at se hele udvalget af deres unikke hornvareprodukter, kan du klikke ind på http://hornvarefabrikken.dk.

Uge 35

Struer Håndbryg

Sensommermarkedet er ikke bare endnu et marked – det er et sted, hvor lokale producenter møder deres kunder i øjenhøjde, og hvor der skabes minder og traditioner. Derfor vender mange virksomheder også tilbage år efter år for at genopleve gode oplevelser med gæster og kunder. For intet mindre end 4. år i træk, kan du derfor igen i år også møde Struer Håndbryg, som er et lokalt mikrobryggeri, der blev startet af Lehmann Højriis og hans familie tilbage i 2012.

Struer Håndbryg og bryggeren Lehmann beskriver sensommermarkedet, som et særligt godt arrangement i lokalområdet, hvor de kan præsentere deres produkter og udbrede kendskabet til og historien om virksomheden i skønne omgivelser.

Struer Håndbryg brygger øl af hjertet og til folket, og navnet kommer sig faktisk af, at bryggeren Lehmann har hænderne på hver eneste øl – han rører selv bryggen med håndkraft, kapsler og etiketter påsættes med hånden, og til sidst sættes flaskerne i kassen med håndkraft.

Du kan møde Struer Håndbryg på sensommermarkedet på præcis samme plads, som de forrige år og med gode tilbud på deres unikke flaskeøl. Naturligvis vil der også være smagsprøver, så du er helt sikker på at få den rette variant med hjem.

Læs mere om virksomheden på https://struerhaandbryg.dk.