30. oktober 2021 Kl. 20.00

Rocazino

Ridder lykke, Elsk mig i nat, Unge hjerter, All my Love

Nu kan du danse dig gennem soundtracket fra 80’erne, spækket med legendariske numre fra et af tidens mest produktive orkestre. Med Ulla Colds klare vokal i front og Jesper Winge Leisners talent for at skrive ørehængere, leverede bandet det ene hit efter det andet og tog hele Danmark med storm.

Næste år er det 40 år siden hitmagerne fra Rocazino startede deres eventyr.
Listen med hits er lang og der er nostalgi og fest for alle pengene. Ullas helt specielle og formidable vokal danner ramme om de fantastiske sange som en hel generation har sunget med på, danset og forelsket sig til.

ROCAZINO 

I 1979 tog sangskriveren, Jesper Winge Leisner, initiativet til at samle orkesteret ROCAZINO. Flere af medlemmerne kendte allerede hinanden fra rockorkestre i den københavnske omegns kollektivmiljø. Orkesteret fik base i det hedengangne “Musikfabrikken Fairplay” i Dronningensgade på Christianshavn. Repertoiret var punk pop og new wave. I 1980 kom Ulla Cold med i orkesteret, og i 1982 fik bandet ét af de mest klokkeklare gennembrud i tiårets historie med sangen “Elsk mig i nat”, der var det første store pophit i Danmark, der på original vis blandede engelsk og dansk i én og samme sangtekst. I løbet af de næste 7 år fulgte Rocazino succesen op og med en sand strøm af hits, der i dag fremstår som noget af det mest originale og tidstypiske fra firsernes danske musikscene. Orkesteret har bestået tidens prøve og er stadig fast og populært inventar på de danske radiostationers aktuelle playlister.