Herremandens Restaurant

Herremandens Menu vinter 2020-2021

I den smukt restaurerede ladebygning finder du vores restaurant der byder på både frokost, eftermiddagskaffe, kolde forfriskninger samt lækker middag om aftenen

Denne menu serveres i vores restaurant hver aften hele december, januar og februar 2020-2021

Så snart du sidder inden for porttårnet håber vi at du vil læne dig tilbage, mærke historiens vingesus og ellers nyde en stund herremandens ånd med god mad, god vin og godt selskab

Vintermenu

Bobler
Mousserende vin og snacks

Skagenskinke
Serveret med trøffelmayonnaise, syrlig rødløg og rød mizuna. Hertil knust flæskesvær og tørret estragon

Lavbagt vesterhavstorsk
Med puré af stegt selleri og brunet smør. Hertil sauce på modnet soya, Piemonte nødder, æble og karamelliseret smørvalle

Grillet kalvefilet
Serveret med confiteret zittauerløg, årstidens grønt, sprød kroket af kartoffel og timian samt intens sauce jus

Panna Cotta og hvid chokolade
Serveret med infuseret ananas, krystalliseret hvid chokolade, frysetørret ananas og sifon på citrongræs samt ananas i flydende nitrogen

Aftenkaffe & Hjemmelavede Petit Fours

Pris pr. person – kr. 695,-
Inkl. vinmenu – kr. 1.095,-

Forretter

Lavbagt vesterhavstorsk
Med puré af stegt selleri og brunet smør. Hertil sauce på modnet soya, Piemonte nødder, æble og karamelliseret smørvalle – kr. 145,-

Skagenskinke
Serveret med trøffelmayonnaise, syrlig rødløg og rød mizuna. Hertil knust flæskesvær og tørret estragon – kr. 175,-

Skummende fiskesuppe og marmoreret lange
Serveret med citruscreme, aromatisk urteolie og sprød tang – kr. 175,-

Hovedretter

Grillet kalvefilet
Serveret med confiteret zittauerløg, årstidens grønt, sprød kroket af kartoffel og timian samt intens sauce jus – kr. 295,-

Braiseret svinekæber
Ledsaget af årstidens grønt, puré af bagte gulerødder med timutpeber, syltede mini gulerødder og sauce blanquette – kr. 345,-

Krondyrfilet
Med årstidens grønt, svampecreme, syltede bøgehatte og Pommes Anna hertil en vildtsauce mættet med syrlige ribs og stegt Karl Johan – kr. 345,-

Ost

Nordiske oste med sødt, knækbrød og honning – kr. 149,-

Dessert

Panna Cotta og hvid chokolade
Serveret med infuseret ananas, krystalliseret hvid chokolade, frysetørret ananas og sifon på citrongræs samt ananas i flydende nitrogen – kr. 145,-

Gateau Marcel
Med sukkersyltede solbær, vaniljeis og sprød chokoladecrumble – kr. 175,-

Mørk mousse og hyldebær
Serveret med syrlig gelé på hyldesaft, intens sorbet i chokolade og frysetørret kirsebær – kr. 175,-

Bemærk

Da vi altid kun bruger friske råvarer kan der være daglige ændringer og variationer i menuen som ikke er opdateret på hjemmesiden