Restaurant N.V.



Herremandens Menu vinter 2020-2021
I den smukt restaurerede ladebygning finder du vores restaurant der byder på både frokost, eftermiddagskaffe, kolde forfriskninger samt lækker middag om aftenen
Denne menu serveres i vores restaurant hver aften hele december, januar og februar 2020-2021
Så snart du sidder inden for porttårnet håber vi at du vil læne dig tilbage, mærke historiens vingesus og ellers nyde en stund herremandens ånd med god mad, god vin og godt selskab
Vintermenu
Bobler
Mousserende vin og snacks
Skagenskinke
Serveret med trøffelmayonnaise, syrlig rødløg og rød mizuna. Hertil knust flæskesvær og tørret estragon
Lavbagt vesterhavstorsk
Med puré af stegt selleri og brunet smør. Hertil sauce på modnet soya, Piemonte nødder, æble og karamelliseret smørvalle
Grillet kalvefilet
Serveret med confiteret zittauerløg, årstidens grønt, sprød kroket af kartoffel og timian samt intens sauce jus
Panna Cotta og hvid chokolade
Serveret med infuseret ananas, krystalliseret hvid chokolade, frysetørret ananas og sifon på citrongræs samt ananas i flydende nitrogen
Aftenkaffe & Hjemmelavede Petit Fours
Pris pr. person – kr. 695,-
Inkl. vinmenu – kr. 1.095,-
Forretter
Lavbagt vesterhavstorsk
Med puré af stegt selleri og brunet smør. Hertil sauce på modnet soya, Piemonte nødder, æble og karamelliseret smørvalle – kr. 145,-
Skagenskinke
Serveret med trøffelmayonnaise, syrlig rødløg og rød mizuna. Hertil knust flæskesvær og tørret estragon – kr. 175,-
Skummende fiskesuppe og marmoreret lange
Serveret med citruscreme, aromatisk urteolie og sprød tang – kr. 175,-
Hovedretter
Grillet kalvefilet
Serveret med confiteret zittauerløg, årstidens grønt, sprød kroket af kartoffel og timian samt intens sauce jus – kr. 295,-
Braiseret svinekæber
Ledsaget af årstidens grønt, puré af bagte gulerødder med timutpeber, syltede mini gulerødder og sauce blanquette – kr. 345,-
Krondyrfilet
Med årstidens grønt, svampecreme, syltede bøgehatte og Pommes Anna hertil en vildtsauce mættet med syrlige ribs og stegt Karl Johan – kr. 345,-
Ost
Nordiske oste med sødt, knækbrød og honning – kr. 149,-
Dessert
Panna Cotta og hvid chokolade
Serveret med infuseret ananas, krystalliseret hvid chokolade, frysetørret ananas og sifon på citrongræs samt ananas i flydende nitrogen – kr. 145,-
Gateau Marcel
Med sukkersyltede solbær, vaniljeis og sprød chokoladecrumble – kr. 175,-
Mørk mousse og hyldebær
Serveret med syrlig gelé på hyldesaft, intens sorbet i chokolade og frysetørret kirsebær – kr. 175,-
Bemærk
Da vi altid kun bruger friske råvarer kan der være daglige ændringer og variationer i menuen som ikke er opdateret på hjemmesiden