NV Tasting logo

PRIVATE DINING @home

Nyd en uforglemmelig og sanselig gastronomisk oplevelse i lige de rammer du ønsker. Derhjemme, i sommerhuset, på arbejdspladsen eller hvor det nu må være

Vi tilbyder at komme til dig og lave en Tasting Menu eksklusivt for dig og dine gæster. Det vil med garanti blive anderledes, nærværende og intim oplevelse som dig og dine gæster sent vil glemme

Her kan i, uden at tage hensyn til andre, nyde en eksklusiv spiseoplevelse hvor der udelukkende er fokus på dig og dine gæster

I bestemmer selv tempoet og det eneste i skal sørge for at at nyde en gastronomisk Tasting Menu i selskab med jeres gæster

Køkkenchef Benjamin Hylleberg, og det håndplukkede team af tjenere og kokke har udviklet Tasting menuen som vi serverer hjemme i dine rammer.

Benjamins gastronomiske filosofi er simpel. Han inspireres af lækre råvarer og spændende teknikker, og deres serveringer byder på unikke smagssammensætninger, som samtidig er visuelt overlegne.

Vi vil garantere dig en ualmindelig, intim og nærværende gastronomisk oplevelse i dine unikke rammer

Hør mere eller kontakt os for bestilling

KONTAKT OS

6 Serveringer

3 snacks + 3 retter

Menu mandag-torsdag 900 kr.

Menu fredag-søndag 1.100 kr.

Havet
Hummersalat i wonton

Sprødt torskeskind med ørredrogncreme og syre

Jomfruhummer med alverdens tomat og luftig skaldyrssifon

 

Mark & skov
Kyllingeskind med barbecue og peberrod

Mørbrad af kalv med saltbagt og grillet knoldselleri, karamelliseret løgcreme og sauce jus

 

Det søde
Nørre Vosborgs svar på Københavnerstang

12 serveringer

7 snacks + 5 retter

Menu mandag-torsdag 1.100 kr.

Menu fredag-søndag 1.300 kr.

Havet
Pocheret østers med æble og citrusskum

Hummersalat i wonton

Sprødt torskeskind med ørredrogncreme og syre

Jomfruhummer med alverdens tomat og luftig skaldyrssifon

Stegt pighvar med sauce på bakskuld og nye kålskud i beurre monté

 

Mark & skov
Terrin af vagtelbryst, foie gras, skovdue og rødder. Hertil svampesauce mættet med syltede skokker

Friteret vagtelæg med løvstikkemayonnaise

Vandbakkelse med hestbjerg skinke og trøffelcreme

Kyllingeskind med barbecue og peberrod

Mørbrad af kalv med saltbagt og grillet knoldselleri, karamelliseret løgcreme og sauce jus

 

Det søde
Nørre Vosborgs svar på Københavnerstang

Fyldt chokoladeæg med saltkaramel og passion

Ekstra Retter

Caviar

10g Prunier caviar med smørristede boghvedeblinis, pebret friskost og finthakket purløg 175,-

Ost

Smørcroissant med modnet gruyere og trøffel. Hertil ostesauce på brændt parmesan 145,-

Wagyu

Stegt Wagyu A5 med fermenteret pebercreme og citrontimian 195,-

Mikkels Vinmenu

Vores restaurantchef Mikkel sammensætter gerne en vinmenu med eksklusive prestigevine tilpasset menuen

9 Serveringer 900 kr.

14 Serveringer 1.100 kr.

Konceptet

Vores køkkenchef giver dig og dine gæster en unik gastronomisk oplevelse for dig og dine gæster

Du vælger lokation så sørger vi for den gastronomiske oplevelse

For at dette kan lade sig gøre kræver vi et minimum spend på 15.000 kr.

Service

Skal vi sørge for den helt rigtige borddækning, glas, bestik, duge, servietter og blomster

Vi ankommer 2 timer før arrangementet starter og dækker bordet

Pris pr. kuvert 220 kr.