NV Tasting logo
N.V. TASTING

Er i et privat selskab på 7-18 personer kan vi tilbyde jer en unik og intim oplevelse i vores Private Dining Room der ligger i den flotte bygning fra 1600-tallet sammen med N.V.Tasting

Nyd en uforglemmelig og sanselig gastronomisk oplevelse i de stemningsfulde, gamle bygninger på Herregården. N.V. Tasting fokuserer på de bedste lokale råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os – men vi trækker også tråde til resten af verden, når det giver mening for den gastronomiske oplevelse.

Menuen i N.V. Tasting skabes ud fra de evigt skiftende omgivelser omkring den 700 år gamle herregård. Med afsæt i klassisk håndværk udvikler køkkenet eksperimenterende madoplevelser, som fæstner sig i erindringen.

Mads Cortsen, og det håndplukkede team af tjenere og kokke har udviklet menuen til N.V. Tasting. Holdets gastronomiske filosofi er simpel. De inspireres af lækre råvarer og spændende teknikker, og deres serveringer byder på unikke smagssammensætninger, som samtidig er visuelt overlegne.

5 serveringer

Menu 650 kr.
Menu inkl. vinmenu 1.300 kr.

Tilkøb

NV Bollinger, Special Cuvée, Champagne, Frankrig

Vesterhavsost – trøffel

250 kr.

NV Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig

Blæksprutte – dild

 

2017 Faiveley, Bourgogne Blanc, Bourgogne, Frankrig

Havtaske – butternut

 

2012 Château de Sales, Pomerol, Bordeaux, Frankrig

Svinebryst – æbler

 

2018 Fritz Haag, Brauneberger, Spätlese, Mosel, Tyskland

Lime – olivenolie
Æbler – makroner

9 serveringer

Menu 900 kr.
Menu inkl. vinmenu 1.800 kr.

NV Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig

Torskeskind – krondild
Blæksprutte – dild

 

2017 Trimbach, Riesling, Alsace, Frankrig

Hummer – tomat

 

2017 Faiveley, Bourgogne Blanc, Bourgogne, Frankrig

Havtaske – butternut

 

2011 Sierra Cantabria, Crianza, Rioja, Spanien

Kartofler – andelever

 

2012 Château de Sales, Pomerol, Bordeaux, Frankrig

Svinebryst – æbler

 

2018 Fritz Haag, Brauneberger, Spätlese, Mosel, Tyskland

Lime – olivenolie
Æbler – makroner
Guldæg – karamel

Tilkøb

NV Bollinger, Special Cuvée, Champagne, Frankrig

Vesterhavsost – trøffel

250 kr.

17 serveringer

Menu 1.200 kr.
Menu inkl. vinmenu 2.300 kr.

NV Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig

Østers – fingerlimes
Torskeskind – krondild
Blæksprutte – dild

 

2017 Trimbach, Riesling, Alsace, Frankrig

Hummer – tomat
Caviar – kammusling

 

2017 Faiveley, Bourgogne Blanc, Bourgogne, Frankrig

Løg – gammelknas
Havtaske – butternut

 

2013 Burg Ravensburg, Pinot Noir GG, Baden, Tyskland

Karl Johan – trøffel
Vagtelæg – soya
Poussin – selleri

 

2011 Sierra Cantabria, Crianza, Rioja, Spanien

Kartofler – andelever

 

2012 Château de Sales, Pomerol, Bordeaux, Frankrig

Svinebryst – æbler

 

2018 Fritz Haag, Brauneberger, Spätlese, Mosel, Tyskland

Lime – olivenolie
Æbler – makroner
Guldæg – karamel
Macaron – violer

Vi åbner i N.V. Tasting d. 22. oktober 2020

NV Tasting