NV Tasting logo
IMG_8233

Nyd en uforglemmelig og sanselig gastronomisk oplevelse i de stemningsfulde, gamle bygninger på Herregården.

N.V. Tasting fokuserer på de bedste lokale råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os – men vi trækker også tråde til resten af verden, når det giver mening for den gastronomiske oplevelse.

Menuen i N.V. Tasting skabes ud fra de evigt skiftende omgivelser omkring den 700 år gamle herregård. Med afsæt i klassisk håndværk udvikler køkkenet eksperimenterende madoplevelser, som fæstner sig i erindringen.

Køkkenet bliver i dag drevet af køkkenchefen Kasper Skovgaard og den assisterende køkkenchef Simon Yoon. Mads Cortsen er konsulent og hjælper på sidelinjen.

Holdets gastronomiske filosofi er simpel. De inspireres af lækre råvarer og spændende teknikker, og deres serveringer byder på unikke smagssammensætninger, som samtidig er visuelt overlegne.

Da vi arbejder med sæsonbetonede råvarer, kan der forekomme ændringer i menuen fra dag til dag, som ikke nødvendigvis er opdateret på hjemmesiden.

***** 5 Stjerner – BØRSEN

***** 5 Stjerner – JYLLANDSPOSTEN 

Weekday Tasting

Onsdag-torsdag

Menu 600,-
Vinmenu 600,-

Menu:

Kammusling tatar
Torsk – Kærnemælk – Persille
GastroUnika Gold Caviar 10g – 195,-

Krogmodnet Malkekvæg – Rødbede – Røget Marv – Fermenteret hvidløg
Sort sommer trøffel – 95,-

Skyr – Grillet citron – Mynte
Havesyre – Hvid Chokolade – Æble

 

Vinmenu:

(NV Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig – tilkøb 195,-)

2018 Pascal Bourchard, BIO, Chablis, Frankrig 

2018 Clau de Nell, Cabernet Franc, Loire, Frankrig 

2018 Fritz Haag, Spätlese, Tyskland

The Tasting

Onsdag – lørdag

Menu 1.100,-
Vinmenu 1.100,-

Menu:

Kartoffel – Creme fraiche – Miso
Kammusling tatar
Reje – Løvstikke

Blæksprutte – Peberrod – Dild
Torsk – Kærnemælk – Persille
GastroUnika Gold Caviar 10g – 195,-
Rødbede – Trøffel – Røget marv
Krogmodnet malkekvæg – Madeira – Ramsløg

Skyr – Grillet citron – Mynte
Havesyre – Hvid Chokolade – Æble
Praline – Havtorn

 

Vinmenu:

NV Pol Roger, Brut Reserve, Champagne, Frankrig

2018 Pascal Bourchard, BIO, Chablis, Frankrig

2018 Clau de Nell, Cabernet Franc, Loire, Frankrig

Thy Whisky Sour med mynte

2018 Fritz Haag, Spätlese, Tyskland

The Tasting Experience

Onsdag – lørdag

Menu 1.500,-
Vinmenu 1.500,-

Menu:

Kartoffel – Creme fraiche – Miso
Kammusling tatar
Reje – Løvstikke

Blæksprutte – Peberrod – Dild
Torsk – Kærnemælk – Persille – Caviar
Asparges – Rygeost – Champagne
Jomfruhummer – Ærter – Lardo
Brisler – Karl Johan – Merian
Rødbede – Trøffel – Røget marv
Krogmodnet malkekvæg – Madeira – Ramsløg


Skyr – Grillet citron – Mynte
Havesyre – Hvid Chokolade – Æble

Bühlmanns kaffe eller te 
Praline – Havtorn
Chokolade – Kaffe
Rabarber – Vanilje – Skovmærke


Vinmenu:

NV Pol Roger, Brut Reserve, Champagne Frankrig

2018 Pascal Bouchard, BIO, Chablis, Frankrig

2018 Weingut Nigl, Gärtling, Kremstal, Østrig

2017 Vincent Girardin, Cuvée Saint-Vincent, Bourgogne, Frankrig

2017 Burg Ravensburg, Sulzfeld, Baden, Tyskland

2018 Clau de Nell, Cabernet Franc, Loire, Frankrig

Thy Whisky Sour med mynte

2018 Fritz Haag, Spätlese, Mosel, Tyskland