Go’ weekend på Nørre Vosborg
Nyd en lækker frokost lørdage fra kl. 12.00-17.00
Vores frokostretter består af klassisk inspirerede og veltillavede retter på de bedste råvarer – og en enkelt ret er rigeligt for de fleste – Men man kan vel altid få plads til lidt dessert
Snacks
Caviar
Serveret med sprød briocherondel, pisket creme fraiche med urter og purløg – kr. 195,-
Puffet rischips
Serveret med løvstikkecreme, persillestilke og urtestøv – kr. 29,-
Wontontærte
Serveret med nye ærter og “rejesalat” – kr. 49,-
Forretter
Hjemmerøget Laks
Serveret med enebær serveret med intens peberrodscreme, citrusmayonnaise med modnet soya, marineret agurk og tynde flager af sprød rug – kr. 175,-
Jomfruhummer i tomat
Serveret med syltede tomater fra haven, syrlige perleløg, aromatisk urteolie samt skummende hummerbisque – kr. 145,-
Hovedretter
Grillet kalv i soufflé
Serveret med saltbagt selleri, sprød urtecrust, årstidens grønt og puré af jordskokker. Hertil ristede nye kartofler og sauce bearnaise – kr. 295,-
Kylling fra Rokkedahl
Serveret med bagt butternut, pure på grillet hokkaido og hvidløg samt årstidens grønt. Hertil sprøde jordskokker og sauce suprême skilt med urteolie – kr. 345,-
Desserter
Rødgrød á la Bühlmann
Serveret med alverdens sukkersyltede bær, vaniljeparfait i mørk chokolade, krystalliseret hvid chokolade og lun bærsauce – kr. 145,-
Mazarinkage
Serveret med vaniljecreme, syltede blommer i portvin, saltet karamel og sifon på yuzu og hvid chokolade i flydende nitrogen – kr. 175,-

Unikke madoplevelser
Nørre Vosborg serverer ikke bare den klassiske frokost, som du kender fra mange andre gode madværksteder. Glæd dig til Nørre Vosborgs frokost med ekstraordinære madoplevelser fra det vestjyske forrådskammer. Vi bruger så vidt muligt råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os. Vi samarbejder med lokale leverandører og producenter, som dyrker og opdrætter nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer – ofte økologiske.