Go’ weekend på Nørre Vosborg

Nyd en lækker frokost hver weekend fra kl. 12.00-17.00
Vores frokostretter består af klassisk inspirerede og veltillavede retter på de bedste råvarer – og en enkelt ret er rigeligt for de fleste – Men man kan vel altid få plads til lidt dessert

Snacks

Puffede rischips med luftig løvstikkecreme og urtestøv. Kr. 75,-

10g Prunier Classic med sprøde rondeller af brioche. Hertil pisket creme fraiche og finthakket purløg. Kr. 195,-

Forretter

Koldrøget laks med rygeost og citrusmayonnaise på brændte citroner. Serveret med flager af sprødt rugbrød, infuserede agurker og brøndkarse. Kr. 145,-

Oksecarpaccio marmoreret i forkullet løgaske med frisk sommertrøffel og mizunasalat. Anrettet med saltede macadamianødder, syltede salatløg og pikant chipotle emulsion. Kr. 145,-

Hovedretter

Smørbagt kulmule med sauteret sommerkål. Serveret med pebersifon og sommerblomster.  Kr. 195,-

Stegt okse med grove fritter, marineret sommersalat og luftig sauce bearnaise. Kr. 225,-

Desserter

De danske jordbær med en creme på hvid chokolade og bora bora vanilje. Hertil en syrlig jordbærcreme, sprød marengs, aromatisk jordbærsauce og flødeskum med lavendel i flydende kvælstof. Kr. 125,.

Friske hindbær med hvid chokoladecreme og en pure på stegte hindbær. Hertil flager af brændt hvid chokolade og en granité i flydende kvælstof på reduceret hindbærjuice.  Kr. 125,-

Unikke madoplevelser

Nørre Vosborg serverer ikke bare den klassiske frokost, som du kender fra mange andre gode madværksteder. Glæd dig til Nørre Vosborgs frokost med ekstraordinære madoplevelser fra det vestjyske forrådskammer. Vi bruger så vidt muligt råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os. Vi samarbejder med lokale leverandører og producenter, som dyrker og opdrætter nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer – ofte økologiske.

Bestil bord på telefon 97 48 48 97 (tast 1) eller på hotel@hotelvosborg.dk så du ikke kører forgæves, hvis alle borde er optagede.