Mad & Drikke

Skønne pauser med god mad, eksklusiv kaffe og smukke omgivelser

Vi kender hemmeligheden bag det effektive møde – det er den skønne pause. Pausen med rum til refleksion, med tid til at tale sammen, og få ladet energidepoterne op med god mad og kaffe. Når du afholder møder eller konference på Nørre Vosborg, tilbyder vi både morgenmad, basserie- og gourmetmad, alt efter hvornår I skal mødes.

Vores dygtige kokke i står klar til at forkæle jeres smagsløg, så I kan fortsætte resten af mødedagen med fornyet energi.

HOLD KAFFEPAUSEN I GUATEMALA

Eksklusive kaffebønner fra egen farm

Fælles for Bühlmanns møde- og konferencesteder er vores fokus på det kulinariske. Kaffen er fra vores egen kaffefarm i Guatamala, hvor vi har fokus på både bæredygtighed og smag. Det hele serveret i unikke omgivelser til den skønne kaffepause.

Det giver ikke mening at beskrive kaffe med ord – du skal selve smage den.

Se video 

 

KONTAKT JANNI

Din personlige konferencevært

Vi ved, at den personlige kontakt betyder alt. Derfor står vores konferencevært, Janni Brunsborg, altid klar til at hjælpe dig med at besvare spørgsmål. Hun ved alt om faciliteterne på herregården og den praktiske afvikling – og så kender hun alle åndehullerne og har gode ideer til de vigtige pauser.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at afholde det perfekte møde eller konference? Kontakt Janni på mail: janni@hotelvosborg.dk eller telefon: +45 97 48 48 97

Send mail