Herretur i Vestjylland

Det der kendetegner en rigtig mandetur, er mandehygge, det er adrenalin, god stemning, holdfølelse, konkurrence og naturligvis gastronomi.

Nørre Vosborg sætter rammen for den bedste herretur i Vestjylland, kombineret med gastronomi i en klasse for sig!

Pak fiskegrejet og gummirøjserne og smut ud og nyd et af Vestjyllands skønneste naturområder. Herreturen tager jer først ned til langs Storåen og ned langs Nissum Fjord, hvor der er gode chancer for at fange store fisk. 3. april 2009 blev der på Nørre Vosborg stykket fanget en laks på 20,1 kg. og i 2011 blev der fanget en laks på 19,5 kg. Er det dig der fanger en endnu større?

Herreturen tager jer også på Mountainbike tur til Kosterheden Plantage, Danmarks tredjestørste skov, lægger skovbund til landets længste MTB-rute. Her skal du være mere end almindelig uheldig, hvis du ikke ser kronvildt langs MTB-sporet.

Efter frokost tager turen jer til Stauning Whiskey. Her får i en unik oplevelse for alle sanser. Oplev lyden, duftene og atmosfæren i et whiskydestilleri, hvor I kan komme helt tæt på alle dele af produktionen. Hør historien om det danske whiskyeventyr på en guidet tur, hvor I også kan smage på whiskyen.

Efter en hel dag med frisk luft, vender I sultne og trætte hjemad. Her bliver i taget godt imod af vores søde tjenere. I Nørre Vosborgs restaurant nyder I en lækker 4-retters middag. Med maverne fulde af lækker mad, kan I nyde en kølig drink i vores bar eller – hvis vejret tillader det – på terrassen, inden I går til ro på jeres charmerende værelse. Næste morgen venter en stor, lækker morgenbuffet med vestjyske specialiteter.

Vestjyske naturoplevelser:

Dag 1

Ankomst og tjek ind i moderne dobbeltværelse
Oplev Herregården – enestående kulturarv krydret med 800-års danmarkshistorie
Fisketur i Storå inkl. lokal guide i 2 timer, så i kommer godt fra start.
2-retters Herremandens menu i Herremandens Restaurant

Dag 2:

Stor morgenbrunch med hjemmelavede lokale specialiteter
MTB i Klosterheden (der står cykler klar til jer)
Picnickurv med lækre Staarup håndbryggede øl
Besøg ved Stauning Whisky (mulighed for rundvisning tirsdag, fredag og lørdag)
Snacks & Mousserende vin
4-retters herremandens middag i Herremandens Restaurant
Aftenkaffe og petit fours
Overnatning i dobbeltværelse

Dag 3:

Stor morgenbrunch med hjemmelavede og lokale specialiteter
Afrejse


Priser

Pris pr. person kr. 3.395,-

Tillæg for enkeltværelse kr. 300,- pr. nat.