26. maj 2019 kl. 20.00

No More Jacks vender tilbage!

Fire fantastiske herrer leverer en aften fyldt med hits

Efteråret bød på en forrygende koncert på herregården med de fire herrer. Derfor er vi også afsindigt glade for, at No More Jacks vender retur i 2019!

Four Jacks stoppede samarbejdet i 1964 og overlod scenen til andre kunstnere, som skabte nye fantastiske ørehængere, hvoraf mange er blevet evergreens.
Det er disse store hits, de fire venner nu tager under kærlig behandling og fyrer af i kapelmester Peder Kragerups velklingende firestemmige arrangementer. Som altid, serveres musikken indpakket i charme, humor og kærlige drillerier, og med en fantastisk trio bag kvartetten.

Rossen, Lohmann, Heick og Asholt fortsætter der, hvor Four Jacks slap og leger med tanken; Hvad ville de have kastet sig over, hvis de havde forsat samarbejdet? Hvilke store udenlandske hits ville de have udødeliggjort i danske Four Jacksede udgaver? De fire gutters musikalske leg spænder lige fra en børnesang af Halfdan Rasmussen til megahittet “Can ́t Take My Eyes Off You“ med Four Seasons, og selvfølgelig runder de også et par af Otto Brandenburg og John Mogensens store hits.