MORTENSAFTEN

Onsdag den 10. november 2021

 

På Nørre Vosborg byder vi indenfor til en hyggelig Mortensaften med særlig fokus på kvalitet og økologi. Hovedretten kommer nemlig til at bestå af gammeldags andesteg af økologiske danske ænder.

Frilandsænderne er lokalproduceret på andefarmen Vestergård ved Vinderup tæt på Venø Bugt, hvor de er blevet passet og plejet af familien Daasbjerg.

Martin Daasbjerg Dansk And

Mortensaften menu

 

Forret: Færøsk røget laks med peberrodscreme og syrlige agurker

Hovedret: Gammeldags andesteg af økologiske danske ænder, med alt hvad dertil hører

Dessert: Gammeldags æblekage

PRISER & TILMELDING

 

3-retters menu                                                                        kr. 395,- pr. kuvert

Tillæg: 3 glas vin                                                                    kr. 225,- pr. kuvert

 

Derudover tilbyder vi dobbeltværelser inkl. lækker morgenbrunch for kun kr. 900,- for dem, der deltager i arrangementet. For tilmelding kontakt vores reception på telefon 9748 4897 (tast 1) eller mail: hotel@hotelvosborg.dk

SEND MAIL 

Nørre Vosborg jul aften