Vedersø Vildt

Nørre Vosborg Local Food Partner
Vedersø Vildt logo

Fantastisk kød fra Vedersø

Dansk vildt i særklasse.

Kærlighed til dyr og passion for bæredygtig jagt blev i 2010 til Vedersø Vildt. I dag driver Søren Gade, Morten Hansen og Søren Emil Thygesen virksomheden, som sælger primært krondyr til private, kantiner, hoteller- og restauranter, fra Ulfborg i Vestjylland.

Vedersø Vildt aftager vildt fra hele Jylland – det meste kommer dog fra nærområdet. Dyrene har levet i naturen, og jagten er en del af arbejdet med at holde bestanden på et niveau, hvor både natur og dyr har gode vilkår. Krondyrene er har gået i en skov og hygget sig. De er ikke vokset op bag et hegn.

Vedersø Vildt skærer kødet op og forarbejder det. Krondyr har en mild smag og kan bruges til alt det, som du normalt bruger oksekød til. Vedersø Vildt sælger både hakket kød, udskæringer som eksempelvis filet og inderlår og laver charcuteri – fx spegepølser, brunchpølser og gravet og røget krondyr.

Vedersø Vildt krondyr

Vedersø Vildt er fornylig rykket fra en lille landejendom i Vedersø – deraf navnet – til større lokaler i Ulfborg. Du kan købe vildt ved at kontakte Vedersø Vildt eller kigge forbi butikken, der holder åbent hver fredag.

Vi serverer brunchen hver søndag fra kl. 11.30 til 13.30.

299 kr. per person | Børn op til 12 år halv pris

Book her