Fat Tables

Nørre Vosborg Local Food Partner
Fat Tables logo

Fede borde fra naturen

Kærlighed til træ.

FatTables handler om kærlighed til træ, håndværk og design. Om smukt håndværk af naturens egne materialer produceret i hånden med vestjysk omhyggelighed. Virksomheden er etableret af Bjarne Søndergaard, der har mange års erfaring som snedker og produktudvikler i møbelindustrien. I 2012 besluttede han at lægge standardmøblerne på hylden og starte FatTables med speciale i at omdanne skovens træer til unikke og personlige borde, der igen får naturen ind i moderne menneskes liv. Med FatTables får dit hjem et fantastisk flot og personligt præg.

De fleste borde er produceret i egetræ. Egetræ er særdeles godt til borde – det er meget solidt, og egetræ kan farves i den farve, som kunden ønsker – fra lyst til mørkt. Bjarne bruger både helt nyt træ og genbrugstræ fra gamle lader i Østeuropa.

FatTables har værksted og udstilling i Vejrumstad i Vestjylland tæt på Vesterhavet og Danmarks største plantage, Klosterheden. Alle møbler fremstilles i hånden på værkstedet, og udstillingen er åben ifølge aftale med Bjarne – det er inspirerende og uforpligtende at kigge forbi.

Ud fra kundernes idéer og drømme skaber Bjarne det unikke spisebord, som kunderne ønsker sig. De fleste kunder besøger værkstedet, hvor de kigger på træet og selv er med til at vælge træet til deres bord. Bjarne laver borde til både private og virksomheder – han har fx leveret inventar til flere hoteller og restauranter – blandt andet Hotel Nørre Vosborg. Til Nørre Vosborg har Bjarne blandt andet lavet bardisk og caféborde, kaffebar og borde til den nye søndagsbrunch.

Bjarne sælger ikke alene unikke spiseborde af den fede slags. Han har også specialiseret sig i at finde spisebordsstole og spisebordslamper, som du ikke finder andre steder. Bjarne synes, det er fedt at finde det helt rigtige match, som komplimenterer hans unikke borde.

Vi serverer brunchen hver søndag fra kl. 11.30 til 13.30.

299 kr. per person | Børn op til 12 år halv pris

Book her