eGastro

Nørre Vosborg Local Food Partner
egastro logo

Danmarks bedste slagtervarer er kun et klik væk

eGastro leverer slagtervarer til hele Danmark.

Thomas Henriksen og Peter Mortensen fra Lemvig tilbyder de allerbedste, vestjyske slagtervarer – såvel de gammeldags og traditionelle, som de ganske nytænkte og spændende – på nettet. eGastro leverer ferske kvalitetskødvarer, dugfriske fisk, lækre lokale oste, økologiske ænder og alt muligt andet til din dør – klar til at spise eller tilberede så snart, du har tid.

Thomas og Peter brænder for fødevarer af den bedste kvalitet – og for at gøre dem let tilgængelige for alle. Uanset hvor i landet du bor, kan du få leveret friske varer fra hjertet af det vestjyske spisekammer lige til din hoveddør. Og det er ikke bare friske varer. Det er gastronomi og smagsoplevelser, der bliver sendt. Peter står også bag Slagter Mortensen, som i 2015 blev kåret som Danmarks bedste slagter – og det er produkterne herfra, som nu sendes til kvalitetsbevidste kunder.

Hver dag får eGastro og Slagter Mortensen råvarer fra lokale passionerede leverandører. Herefter udskærer uddannede slagtere bl.a. flæskesteg, bøffer og mørbrad, samt tilbereder et bredt udvalg af pølser, postejer og pålæg mm. – inden de skipper lækkerierne afsted til dig. Husk også at klikke specialbryggede øl, håndlavede flødeboller – hele 20 forskellige slags – og krydderier med urter fra Nationalpark Thy hjem fra eGastros hjemmeside. Alle varer er nøje udvalgte og helt lokale.

Varerne bliver vakuumpakkede, så de fylder mindst muligt i dit køleskab og i fryseren, og de er lagt i flamingokasser med en frossen flaske kildevand, så kød, fisk og ost holder sig absolut frisk – selv på varme sommerdage. I kassen ligger desuden lækre opskrifter, så madlavningen er lige til at gå til. Bestiller du inden klokken 10, står dine varer ved din hoveddør allerede dagen efter.

eGastro udvikler hele tiden nye produkter og nye varianter for at give de mange madglade kunder nye gastronomiske oplevelser fra Vestjylland.

Til Nørre Vosborgs brunch har eGastro lavet delikate brunchpølser med ramsløg. Desuden byder de på 10 slags spegepølser, alle med hver deres unikke smagsoplevelse og udtryk. Smag fx valnøddespegepølse, Napoli-spegepølse, trøffelspegepølse, lammespegepølse og italiensk spegepølse med feta.

Vi serverer brunchen hver søndag fra kl. 11.30 til 13.30.

299 kr. per person | Børn op til 12 år halv pris

Book her