En klasse for sig

Verdensballetten på Nørre Vosborg

Oplev Verdensballetten på Nørre Vosborg kombineret med unikke oplevelser ved havet, fjorden og på heden

I ved, hvordan man nyder livet og holder af oplevelser i særklasse. Derfor har vi sammensat en pakke med enestående oplevelser, hvor I får både kultur og natur i verdensklasse serveret på et sølvfad, så det gør godt langt ind i sjælen.

Vesterhavet er en af Danmarks allerstørste attraktioner. På denne tur finder I ro under den høje himmel og bliver samtidig overrasket over kulturens dybe rødder i det vestjyske. Her møder I mennesker med passion, som de med glæde deler med jer.

Vi har sammensat en pakke, som vil overrumple de fleste med sans for det gode liv. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Verdensballetten på Nørre Vosborg og til efterfølgende at vise jer alt det bedste, som området også byder på. Velkommen til tre dage i en klasse for sig.

Turen er tilrettelagt som en ”kør i egen bil” tur med base på Nørre Vosborg, hvor I overnatter på Hotel Nørre Vosborg i værelser indrettet med danske designikoner.

Alle oplevelser, alle måltider samt overnatninger er med i prisen.

Der er tale om en eksklusiv oplevelse med kun 20 pladser til hele pakken. Vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet.

Book inden 29. juli 2019.

verdensballetten nørre vosborg herregaard
Søndag 4. august 2019

Verdensballetten på Nørre Vosborg

Glæd jer til gourmetmiddag i Herremandens Restaurant, og nyd efterfølgende Verdensballetten med nogle af verdens dygtigste balletdansere.

Læs mere

strandingsmuseum sandgaarden stauning whiskey
Mandag 5. august 2019

Verdensklasse på Vestkysten

Oplev verdenshistorie i Thorsminde, bliv bjergtaget hos Stauning Whisky og forkæl alle sanser på Restaurant Sandgaarden i Søndervig.

Læs mere

egastro hornvarefabrikken bovbjerg fyr
Tirsdag 6. august 2019

Mellem hav og fjord

Besøg Hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg, smag på Lemvig, sejl på Limfjorden og nyd Jens Søndergaards Museum og Bovbjerg Fyr helt tæt på Vesterhavet.

Læs mere

PAKKEPRIS

kr. 4.995,-

Pr. person i dobbeltværelse. Inkl. alle oplevelser og alle måltider. Ekskl. drikkevarer.
Enkeltværelse + 900 kr.

Book

Book inden 29. juli 2019.

verdensballet nørre vosborg
Søndag 4. august 2019

Verdensballetten på Nørre Vosborg

Fra kl. 16.00

Tjek ind på Hotel Nørre Vosborg. I bor i et dobbeltværelse indrettet med klassiske danske designikoner. En gave venter på værelset.

Kl. 17.00

Velkomstdrink i det gamle herregårdshjem, hvor Fonden Nørre Vosborgs direktør Trine Jakobsen byder velkommen og fortæller om oplevelserne, der venter.

Kl. 17.30

Herremandens Menu. 2-retters menu.

Kl. 19.30

Intro til Verdensballettens forestilling: Se resultatet af Masterclass med
Verdensballettens dansere samt børn og unge fra Det Kongelige Teaters balletskole i Holstebro og Dansk Talentakademi.

Kl. ca. 22.00

Eksklusivt for vores gæster: Meet and Greet danserne fra balletten inkl. godnatdrink. Overnatning på Hotel Nørre Vosborg.

st george museum stauning whiskey
Mandag 5. august 2019

Verdensklasse på Vestkysten

Til kl. 9.00

Morgenmad i Sydladen på Nørre Vosborg.

Kl. 10.00

Vi mødes på Strandingsmuseum St. George i Thorsminde, der efter en total ombygning og nyfortolkning af udstillingerne genåbnede i 2017. ”Den mest bevægende fortælling med stærk sammenhæng mellem sted, udstilling og arkitektur”, skrev Politiken i sin anmeldelse af det nye museum og gav det fem hjerter.

Kl. 12.00

Vi spiser frokost i Restaurant St. George, hvor vi blandt andet skal smage på specialiteter fra Vedersø Vildt lidt længere nede ad den jyske vestkyst.

Kl. 14.30

Tilbage på Nørre Vosborg er det tid til at blive klogere på herregårdens historie samt Realdanias imponerende restaurering, når en af vores dygtige guider tager jer med på rundvisning. Man kan også her vælge at slappe lidt af i de hyggelige omgivelser.

Kl. 16.15

Efter kaffen klæder vi om og bliver kørt til Stauning ved Ringkøbing Fjord.

Kl. 17.00

Uden for landsbyen Stauning ligger Stauning Whisky, der er historien om ni venner, som i 2005 begyndte at brygge whisky af vestjyske råvarer.

Kl. 19.00

Fra Stauning bliver vi igen hentet og kørt til Søndervig nord for Ringkøbing Fjord. Her står restauratør Lars Pinholt klar til at modtage os på Restaurant Sandgaarden, der er en af vestkystens bedste restauranter. På Sandgaarden nyder vi 6 skønne serveringer. Efter middagen bliver vi mætte og veltilpasse kørt hjem igen til Nørre Vosborg. Overnatning på Hotel Nørre Vosborg.

hornvarefabrikken egastro bovbjerg
Tirsdag 6. august 2019

Mellem hav og fjord

Kl. 9.30

Mødes vi på Hornvarefabrikken i Bøvlingbjerg. Hornvarefabrikken producerer varer af meget høj kvalitet og tiltrækker mange mennesker langsvejs fra, også fra udlandet, og ikke mindst tyske turister. Hornvarefabrikken gemmer på en spændende 200-årig historie.

Kl. 11.00

Kører vi til havnen i Lemvig, hvor vi møder de to Lemvig-drenge Peter Mortensen og Thomas Henriksen, som står bag eGastro.dk. eGastro er et iværksættereventyr, der leverer kvalitetsfødevarer fra Vestjylland til kræsne kunder over hele landet.

Kl. 13.00

På fjorden spiser vi Vesterhavs Tapas med brus eller skum, inden vi igen lægger til i den hyggelige limfjordshavn. Hos eGastro tæt på havnen pakker vi de bøffer, som senere på dagen indgår i vores aftensmad.

Vi bryder op og kører så langt vestpå, vi kan komme, nemlig til Ferring, der ligger på kanten af Vesterhavet med en storslået udsigt ud over det åbne hav.

Kl. 16.30

Vi mødes på Jens Søndergaards museum og oplever den smukke udsigt samt Jens Søndergaards kunst. Søndergaard var en af de væsentligste skikkelser i dansk modernisme i starten af 1900-tallet.

Fra museet kører vi den korte vej til Bovbjerg Fyr, hvor vi møder fyrmoster Lene Christiansen, der fortæller om de to fyrtårne – skibenes fyrtårn og menneskenes fyrtårn.

Alt imens bliver vores gode råvarer fra eGastro forberedt til en dejlig middag. Sammen slutter vi dagen af ved Fyret, hvor der er dækket op med hvide duge og udsøgte lokale råvarer, som vi nyder med den enestående havudsigt. Menuen indeholder selvfølgelig også den gode Vesterhavsost, som netop modner på et specialbygget lager ganske tæt på Bovbjerg Fyr.

Kl. 21.00

Vi siger farvel og tak for denne gang.

PAKKEPRIS

kr. 4.995,-

Pr. person i dobbeltværelse. Inkl. alle oplevelser og alle måltider. Ekskl. drikkevarer.
Enkeltværelse + 900 kr.

Book

Book inden 29. juli 2019.