En klasse for sig

Oplev Verdensballetten på Nørre Vosborg kombineret med unikke oplevelser ved havet, fjorden og på heden

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Verdensballetten på Nørre Vosborg og efterfølgende vise jer alt det bedste, som området også byder på.

I ved, hvordan man nyder livet og holder af oplevelser i særklasse. Derfor har vi sammensat en pakke med enestående oplevelser, hvor I får både kultur og natur i verdensklasse serveret på et sølvfad, så det gør godt langt ind i sjælen.

Pakken vil overrumple de fleste med sans for det gode liv. Her finder I ro under den høje himmel, bliver forkælet og møder mennesker med passion, som de med glæde deler med os.

Turen er tilrettelagt som en ”kør i egen bil” tur med base på Nørre Vosborg, hvor I overnatter på Hotel Nørre Vosborg i værelser indrettet med danske designikoner.

Alle oplevelser, alle måltider og drikkevarer til alle måltider er med i prisen.

Der er tale om en eksklusiv oplevelse med kun 20 pladser til hele pakken. Vi fordeler pladserne efter først-til-mølle-princippet.

Book inden 8. juli 2018

Fuld pakke

Fire dage, tre overnatningerKlik på dag og se program:Søndag: Verdensballet på Nørre Vosborg
Mandag: Verdensklasse på Vestkysten
Tirsdag: Håndbryg og kultur ad libitum
Onsdag: Mellem hav og fjord

Kun 6.495 kr. pr. person i dobbeltværelse. Inkl. tre overnatninger, alle oplevelser, alle måltider og drikkevarer til alle måltider. Tillæg for enkeltværelse 900 kr.

Book Brochure

Kun 4.495 kr. pr. person i dobbeltværelse. Inkl. to overnatninger, alle oplevelser, alle måltider og drikkevarer til alle måltider. Tillæg for enkeltværelse 600 kr.

Book Brochure

Lille pakke

To dage, én overnatningKlik på dag og se program:Søndag: Verdensballet på Nørre Vosborg
Mandag: Mellem hav og fjord

Kun 2.995 kr. pr. person i dobbeltværelse. Inkl. én overnatning, alle oplevelser, alle måltider og drikkevarer til alle måltider. Tillæg for enkeltværelse 300 kr.

Book Brochure