Lækker julebuffet

Serveret ved bordet

Hold jeres julefrokost på Nørre Vosborg

Ud over vores julefester i weekender 23., 24. og 30. november og 1. december kan du også komme på Nørre Vosborg og spise lækker mad alle andre dage,hvis I er 25 personer eller mere.

Den store eksklusive JULEBUFFET

serveret på bordene

DE KOLDE JULERETTER

• Hvide sild, serveret med karrysalat, kapers og løg
• Gravad laks med dild, fennikel og stjerneanis
serveret med syltede rødløg, sennepscreme
og sprødt rugbrød
• Kold andeterrine, serveret med kompot af tranebær
og æble, toppet med sprød urtesalat
• Salat af rejer og krebsehaler med æbler og blegselleri,
krydderurter og citron
• Smørstegte rugmelspanerede fiskefileter, serveret
med grov remoulade og citron

DE VARME JULERETTER

• Confiterede andelår med traditionelt æbleflæsk
og andesauce
• Ristet julemedister med stuvet grønkål
Hertil rødbeder og sennep samt brunede kartofler
• Sprødstegt ribbensteg, serveret med syltet rødkål
og appelsin
• Spoleben, glaseret i sukker og honning, serveret
med sellericreme
• Kartofler, stegt i andefedt med timian og hvidløg
• Rosastegt andebryst, serveret med blommekompot

DE SØDE RETTER OG OST

• Risalamande med mandler og kirsebærsauce
tilsat kanel, vanilje og anis
• Chokoladebrownie med vaniljecreme og
marinerede kirsebær
• Kanelkage med friskost og vanilje
• Julesmåkager og godter
• 2 slags oste med hjemmelavede sylterier og knækbrød

Pris 395 kr. pr. person

JULEEFTERMIDDAGSHYGGE

Alle søndage i december og som tilkøb til julearrangementet:
Hjemmebagte æbleskiver, kage, kaffe/te, glögg og juleknas

Pris kr. 75,- pr. person.

Se vores julebrochure og få mere inspiration