7. november - 13. december

Jul 2020

Vi glæder os til at byde jer alle indenfor til Danmarks smukkeste juleudstilling på herregården Nørre Vosborg, der oser af julestemning.

Det historiske hjem er forvandlet til et sandt juleeventyr fyldt med eventyrlige og magiske oplevelser for hele familien.
Danmarks smukkeste juleudstilling – the new way – er en juleudstilling skabt fra hjertet, der vil fortrylle og inspirere dig.
I herregårdsstuerne kan du gå på opdagelse i en kreativ verden du aldrig har set før. Du vil se store kreative sammensætninger af naturens materialer omdannet til kunstværker og i hver stue vil der være helt ny inspiration at hente.
Ved besøget er der mulighed for at nyde borggårdens julestemning med små hyggelige boder og varme sig med lækkerier fra Nørre Vosborgs køkken.
Desuden er der mulighed for at købe tilbehør til dine egne juledekorationer, julepynt, lys mm. i Pop-up butikken i Det Linde Huset.

 

Rundvisninger

Særrundvisninger ved Johnny Haugaard

Vi tilbyder en rundvisning med Johnny Haugaard hver mandag og tirsdag mellem kl. 10-17 og hver onsdag til søndag mellem kl. 17-20

Pris kr. 1.250,- excl. entré

Rundvisning kan bestilles på hotel@hotelvosborg.dk eller på tlf. 97484897 (tast 1)

 

 

Få et indblik i hvordan udstillingen så ud sidste år i Herning her: TVMidtvest