16. august 2020 Kl. 10.00-16-00

Herregårdens Dag

Kom til åbent hus og åben have og hør om den gamle herregårds spændende historie.

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Med Nørre Vosborg som base venter oplevelserne i naturen. Kom med på en opdagelse i det enestående kyst-, natur- og kulturlandskab, på en 5,9 km. vandring med guide.

Vi tilbyder til frokost lækre frokostretter i smukke omgivelser. Vores frokostretter består af klassisk inspirerede og veltillavede retter på de bedste råvarer – og en enkelt ret er rigeligt for de fleste – men man kan vel altid få plads til lidt dessert. 

Efter en lækker frokost kan du opleve de smukt pyntede herregårdsstuer. Kom med på en underholdende og oplysende indføring i stedets historie og menneskene på en guidet rundvisning. Herregården er kulturarv og enestående arkitektur krydret med 800-års danmarkshistorie, som sætter fantasien løs. 

Nyd en af vores lækre kage og gå på opdagelse i kaffens verden i vores restaurant eller på vores hyggelige terrasse inden turen går hjemad igen.

 

Program: 

Kl. 10.00-16.00 – Åbent hus
Kom og oplev de smukke stuer og bliv klogere på herregårdens historie.

10.00-11.30 – Naturvandring med guide
Gå på opdagelse i det enestående kyst-, natur- og kulturlandskab, der omkranser herregården Nørre Vosborg, på en 3,4 km. vandring med guide. 

Kl. 11.30-13.30 – Brunch med Vestjyske specialiteter
Vores lækre brunch med de bedste specialiteter fra lokalområdet – Vigtigt at du reserve bord

Kl. 13.30-14.30 – Rundvisning på herregården
Kom med på en underholdende og oplysende indføring i stedets historie og menneskene.

Kl. 14.30-16.00 – Kaffe/the & Kage
Nyd en lækker kage i vores restaurant eller på vores hyggelige terrasse og prøv vores kaffabar hvor du kan gå på opdagelse i kaffens verden og selv brygge din egen kaffe.

Herregårdens dag

På Herregårdenes Dag den 16. august slår slotte og herregårde over hele landet dørene op for publikum med arrangementer og aktiviteter i de store huse og deres haver, skove og natur. Over 30 slotte og herregårde åbner for publikum med et væld af forskellige aktiviteter og arrangementer, når Herregårdenes Dag afholdes for  den 16. august 2020.