Partoutkort 

Som frivillig har du altid fri adgang til stuerne på Herregården. Du får udleveret et partoutkort når du starter som frivillig.

  

Medarbejderkort 

Når du har været frivillig 5 gange får du et medarbejderkort. Det får du af vores frivillighedskoordinator. Med dette kort, kan du få 20% rabat på entre til stuerne og arrangementer. Du kan også få 20% til dig og din nærmeste på hotellet. Det vil sige at det kun er til de helt nærmeste på hotellet. 

Partoutkortet og medarbejderkortet afleveres til frivillighedskoordinator, når du ikke længere er frivillig på Herregården. 

Fribilletter 

Som en del af goderne som frivillig optjener du fribilletter, som kan bruges som entre til stuerne eller billet til arrangementer.  

Du optjener en fribillet når du har været på en opgave op til 4 timer samme dag. Det vil sige, at du også optjener en fribillet hvis opgaven varer 2 timer.  Du optjener to fribilletter når du har været på en opgave over 4 timer og op til 8 timer på samme dag.  

Du optjener ikke fribilletter ved deltagelse i løbende møder i arbejdsgrupperne og til fællesarrangementer. Hvis du får en større opgave med koordinering og tovholder funktion som betyder mange møder, kan der laves en særlig aftale om optjening af fribilletter.  

Du noterer dine timer i en sort mappe med navnet: ”Registrering af Fribilletter til Frivillig Vennekreds”, som du finder i reolen i frokoststuen. Vi notere i et excelark hvor mange fribilletter du har tilgode. Du kan altid få at vide hvor mange fribilletter du har tilgode. Vi nedskriver din konto når du anvender dine fribilletter. 

Vi har enkelte opgaver, som er lønnede. Det er vores historiske rundvisninger er lønnede opgaver, da vi har brug for at kunne lave forpligtende aftaler. Guiderne indgår ellers i frivillighedsgruppen på lige fod med øvrige frivillige. Alle der har lyst at blive guide kan henvende sig. Herfra tager vi en dialog om hvad det indebærer.  

 

Brug af fribilletter 

Køb af entrebillet 

Du kan bruge 1 fribillet til en entrebillet i stuerne. Du kan bruge alle de fribilletter du ønsker til entre. Du bliver noteret  ved indgangen. Hvis du kommer uden for bemanding og bruger koden, sender du en mail til info@nrvosborg.dk. Du kan bruge koden til at komme ind med dine gæster. Vi forventer at du selv er med dine gæster med fribillet.  

 

Køb af arrangementsbillet 

Du kan bruge fribilletter til billetter til arrangementer. Hver fribillet har i den sammenhæng en værdi af 75 kr. Du kan tage billettens pris og dele med 75 kr. Så ved du hvor mange fribilletter en koncert koster. Fx koster en billet til 325 kr. 5 fribilletter. Man kan maksimalt købe 4 arrangementsbilletter med fribilletter. Det skyldes, at der er begrænsede pladser til vores arrangementer og det optager en plads vi ellers sælger til vores gæster.  

Alle arrangementsbilletter skal købes via vores billetsystem. Vi kan ikke håndtere at modtage kontakter eller mobilepay, da vi så ikke kan “styre” billetsalg og pladser etc.  

Hvis du skal købe med fribillet, bruger du rabatkoden: vosborgvenner  . Vi nedskriver din konto automatisk.   

Hvis du skal købe billet med 20%, bruger du rabatkoden: vosborg20

Hvis det driller med den digitale løsning, så spørg gerne i dit arbejdsfællesskab og ellers kontakt os på kontoret, så hjælper vi med at guide dig igennem.