fortjener du forkælelse for sjælen?

Forårsfornemmelser på Herregården

Dagene bliver længere, vejret mildere og solen begynder at vise sit smukke jeg mere og mere. Smilet bliver bredere og overskuddet vokser – Danmark folder sig ud og der findes næsten ikke noget bedre end de spirrende forårsfornemmelser. 

Det skulle da lige være at forkæle sig selv med et Gastronomisk Getaway til Vestkystens mest betagende Herregård. Tag forskud på foråret med et ophold på Nørre Vosborg, og få det spirende forår på helt tæt hånd. Lige nu får du en sjælden rabat på 25% på vores helt store gourmetoplevelsesophold The Tasting Experience, hvor du får en helt ekstraordinær oplevelse i vores anmelderroste Gourmetrestaurant N.V. Tasting. Desuden har du også mulighed for at spare 20% på vores mest solgte ophold Herremandsophold, hvor du får fornøjelsen af hjemmebagt kage fra egen konditor og serveringer i vores franske brasserie Classique..

Tilbuddene er gældende ved online booking på vores hjemmeside eller ved at ringe til receptionen på +45 9748 4897  frem til 31. marts – benyt rabatkoderne som du ser under hvert tilbud nedenfor.

Vi glæder os til at skabe skønne oplevelser!

THE TASTING EXPERIENCE OPHOLD - 25%

Et gourmet-getaway lang udover det sædvanlige

Glæd dig til en uforglemmelig og sanselig gastronomisk oplevelse, som du sent vil glemme. The Tasting Experience er en helaftensoplevelse med 13 eksklusive serveringer i intime omgivelser i vores anmelderroste gourmetrestaurant N.V. Tasting. 

Inden den store gourmetoplevelse om aftenen kan du gå på opdagelse i herregårdens historiske bygninger eller et af de nærliggende naturområder. Efter en dejlig spadseretur er det tid til at sætte sig til bords på N.V. Tasting, hvor I kan se frem til 13 smukke og simple serveringer lavet på lokale råvarer. 

Aftenen slutter af med en skøn overnatning i et af vores charmerende herregårdsværelser. Morgenen efter står den på lækker, økologisk morgenbrunch, inden det er tid til afrejse.

Opholdet indeholder altså:

  • The Tasting Experience med 13 serveringer i restaurant N.V Tasting
  • Overnatning i charmerende dobbeltværelse
  • Go’ morgen brunch med lokale, hjemmelavede og økologiske specialiteter
  • Oplevelser på herregården – enestående kulturarv krydret med 800 års Danmarks historie 
Servering fra N.V. Tasting

25% på The Tasting Experience med koden: experience25

Forkælelse og rum til nærvær

Herremandsophold - 20%

Opholdet starter med check-in på jeres charmerende herregårdsværelse. Når I er faldet på plads, står vi klar med hjemmebagt kage og vores eksklusive Bühlmann kaffe. Herefter kan I bruge eftermiddagen, som det passer jer – vi anbefaler en smuk gåtur på en af vores mange naturstier. 

Om aftenen venter en lækker 3-retters menu i vores franske brasserie Classique. Derefter kan I glæde jer til en dejlig overnatning på jeres værelse. Inden afrejse dagen efter, kan I nyde vores go’ morgen brunch med hjemmelavede, økologiske og lokale specialiteter. Du får altså:

  • Eftermiddagskaffe og hjemmebagt kage fra vores konditor
  • Overnatning i charmerende dobbeltværelse
  • 3-retters menu serveret i Restaurant Classique
  • Oplevelser på herregården – enestående kulturarv krydret med 800 års Danmarks historie
  • Stor Go’morgen brunch

 

20% på herremandsophold med koden: ophold20

morgenmad

GRATIS GO'MORGEN BRUNCH

En god start på dagen

Uanset hvilken af de to opholdspakker du vælger følger der en lækker Go’ Morgen Brunch med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Du kan blandt andet glæde dig til at smage friskbagte morgenboller, forskellige pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, hjemmelavede pandekager, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon, Arla Unika oste samt friskpresset juice, kaffe og meget mere. 

 

Ta' på naturoplevelser

Herregårdslandskabet ligger i UNESCO Global Geopark Vestjylland og i Naturpark Nissum fjord.  

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord løber Storå gennem Nørre Vosborgs jorder. Dette giver Nørre Vosborg en placering i et enestående kyst, natur- og kultur-landskab med store rekreative værdier.

Der er etableret tre vandrestier med kulturhistorisk formidling på Nørre Vosborgs jorder. Stierne er såkaldte trampestier, og kan derfor være ujævne visse steder. Ved parkeringspladsen på Nørre Vosborg er der kort over stierne ved info-skiltene.