Selskab

På Nørre Vosborg er den gastronomiske oplevelse i højsæde. Med fokus på smag og håndværk, har vi med stor omhu forædlet de bedste lokale råvarer til en selskabsmenu som, inddelt i de fire sæsoner, byder på 9 gastronomiske kreationer.

Selskabsmenuer

Minimum 20 personer. Serveres kun ved arrangement i eget lokale.

VINTER

December-januar-februar

Forretter

a. Smørglaseret vesterhavstorsk
Serveret med bitter/syrlig citruscreme, syltede perleløg og aromatisk tagetes. Hertil en cremet champagnesauce lavet på ristede fiskeben – kr. PRIS,-

b. Modnet Hestbjerg Skinke
Anrettet med kandiserede valnødder, mild blåskimmelcreme og rød mizuna. Hertil marineret feldsalat – kr. PRIS,-

c. Saltet lange
Marmoreret i tørret dild og purløg. Anrettet med citruscreme, sprøde tangchips og dildolie. På siden serveres en varm skummende fiskesuppe – kr. PRIS,-

Hovedretter

a. Grillet kalvefilet
Med confiteret zitauerløg, kroket af kartoffel og urter, syltede shiitake svampe og intens sauce jus med timianolie – kr. PRIS,-

b. Svinekæber braiseret i Staarup
Med pure af bagte gulerødder, sprøde flæskesvær, syltede minirødder og sauce blanquette på reduceret braiseringslage – kr. PRIS,-

c. Kylling fra Tvis
Anrettet med crumble på kyllingeskind og græskarkerner. Hertil pure på bagt hokkaido, stegte østershatte og jordskokke. Hertil sauce supreme skilt med græskarkerneolie – kr. PRIS,-

Desserter

a. Gateau Marcel
Anrettet med chokoladecrumble, solbærcreme og vaniljeis – kr. PRIS,-

b. Mørk chokolademousse
Med syrlig kirsebærcreme, friske brombær og krystalliseret chokolade. Hertil marengskys på kirsebær og syrlig bærsorbet– kr. PRIS,- 

c. Nørre Vosborgs svar på københavnerstang
Serveret med vaniljecreme og lameller af rommarineret ananas. Hertil en pure på eksotiske frugter, hvid chokolade, frysetørret ananas og granité af ananas i flydende kvælstof– kr. PRIS,- 

FORÅR

Marts-april-maj

Forretter

a. Asparges & rogn
Serveret som smørpocherede asparges med aspargesmayonnaise, røget æggebommecreme og sprøde kapers. Serveret med stenbidderrogn tilsmag diverse urter og citrusskal – kr. PRIS,-

b. Høns i asparges
Serveret i en sprød tarteletskal af wontondej, med kylling fra Tvis i cremet veloute med grønne og hvide asparges. Toppet med friteret kalvebrissel og ærteskud – kr. PRIS,-

c. Ceviche af kulmule
Tilberedt i en marinade på citrus og peber. Anrettet med mayonnaise på grillet lime, syltede perleløg og rød mizuna. Hertil aromatisk asiatisk sauce med Piemonte hasselnødder, ingefær og modnet soya – kr. PRIS,-

Hovedretter

a. Stegt filet af okse
Med nye kålskud og aspargesbroccoli. Hertil kroket af braiseret oksebryst og en emulsion på fermenteret hvidløg. På siden serveres en skysauce med stegt røget marv– kr. PRIS,-

b. Dampet vesterhavstorsk
Med lun fennikelsalat, chips af jordskokke og syltede hvide asparges. Hertil en luftig sauce hollandaise med dild– kr. PRIS,-

c. Svinemørbrad fra Hestbjerg
Glaseret i sticky senneps-BBQ, ristet pebercreme, pulveriseret flæskesvær og sprød kartoffelkroket. Hertil serveres en cremet svampesauce med fløde 50% – kr. PRIS,-

Desserter

a. Ævlekage’ a la Nørre Vosborg
Med pure på stegte danske æbler, vaniljemousse, syrlige infuserede æblebrud, karamelliseret hvid chokolade og mini makroner – kr. PRIS,-

b. Mørk chokolade & passion
Lavet med en tæt ganache på mørk chokolade, intens gele på reduceret passion, sprød chokolade og passioncreme. Hertil frisk sorbet på passion og citrongræs – kr. PRIS,-

c. Estragonmousse & lakrids
Med kraftig lakridsganache på rålakrids, brud af hvid chokolade, bånd af marineret granny smith æble, og luftig emulsion på estragon i flydende kvælstof – kr. PRIS,-

SOMMER

Juni-juli-august

Forretter

a. Jomfruhummer og tomat
Med saltede og nænsomt tilberedte jomfruhummerhaler, dehydrerede tyrehjertetomater, syltede grønne tomater og spicy mayonnaise tilsmagt piment d’espalette. Hertil en luftig tomatcreme på sifon – kr. PRIS,-

b. Nørre Vosborg kartoffelsalat
Med marinerede nye kartofler, stegt bacon fra Hestbjerg, let rygeostecreme, syrlige sennepskorg og friseé. Toppet med løvstikkemayonnaise og sprødt kyllingeskind – kr. PRIS,-

c. Oksetatar
Rørt med hakket okseinderlår, peberrodsmayonnaise, sennep og estragon. Anrettet med sprød crouton, manadamianødder og syltede salatløg– kr. PRIS,-

Hovedretter

a. Stegt kalvefilet
Med sprødstegt kartoffelfondant, pure på karamelliseret zitauerløg og sprød rosparinchip på risstivelse. Hertil serveres sauce bordelaise med syltede bøgehatte – kr. PRIS,-

b. Stegt og glaseret havtaskehale
Anrettet med gratineret spidskål og lun fennikelsalat. Hertil en luftig sauce hollandaise tilsmagt yuzu – kr. PRIS,-

c. Grillet sommerbuk
Med smørstegt blomkål, knoldselleri og enebærcreme. Hertil friske brombær og vildtsauce med lang peber og ristede franske morkler– kr. PRIS,-

Desserter

a. Alverdens rabarber
Med rabarberfromage, sukkersyltede brud af rabarber, karamelliseret hvid chokolade, gele på reduceret rabarbersaft og sprøde margenskys – kr. RPIS,-

b. De danske jordbær
Med frisk jordbærgele, saltet kondenseret mælk, krystalliseret chokolade og iskold fløde 50% – kr. PRIS,-

c. Hindbær og hvid chokolademousse
Med friske hindbær, pure på mellise og flager af brændt hvid chokolade. Hertil serveres en granité på reduceret hindbær i flydende kvælstof – kr. PRIS,-

EFTERÅR

September-oktober-november

Forretter

a. Carpaccio af kammusling
Med kraftig peberrodscreme, syrlige kugler af agurk i dildolie og frisk dild. Hertil en aromatisk asiatisk sauce med ristede hasselnødder fra Piemonte, grillet citrus og modnet soya – kr. PRIS,-

b. Koldrøget laks
Med creme på pebret friskost, syrlig avocadocreme og syltede perleløg – kr. PRIS,-

c. Risotto og gravad and
Serveret med tern af syltede butternut og gravad andebryst. Anrettet med skud af citrontimian, sprøde græskarkerner og timianolie – kr. PRIS,-

Hovedretter

a. Confiteret og grillet svinebryst fra Hestbjerg
Serveret med bagte løg og pure på stegte danske æbler. Hertil en kartoffelkompot med urter og sauce blanquette tilsmagt salvie – kr. PRIS,-

b. Okse i fjerkræssouffle
Anrettet i en sprød urtecrust med saltbagt selleri og en pure af jordskokker. Hertil sprøde jordskokkechips og en glacesauce med friske ribs – kr. PRIS,-

c. Lokal and & rødbeder
Med stegt andebryst og sprød kroket lavet på confiteret andelår. Hertil glaserede rødbeder og pure af beder i brunet smør. Hertil serveres en pebersauce med timut og lang peber – kr. PRIS,-

Desserter

a. Rødgrød a la Nørre Vosborg
Serveret med sukkersyltede bær, kirsebærparfait og krystalliseret mørk chokolade. Hertil en lun bærsauce – kr. PRIS,-

b. Creme brulee
Med karamelliseret rørsukker og sprød crumble. Anrettet med syltede og letsalede solbær, kandiserede hasselnødder fra Piemonte og frisk bærsorbet – kr. PRIS,-

c. Pære Belle Helene anno 2020
Med brud af hvidvinspocheret pære, tæt ganache og krystalliseret mørk chokolade. Serveret med chokolademynte og vaniljemousse i flydende kvælstof – kr. PRIS,-