Selskab

På Nørre Vosborg er den gastronomiske oplevelse i højsæde. Med fokus på smag og håndværk, har vi med stor omhu forædlet de bedste lokale råvarer til en selskabsmenu som, inddelt i de fire sæsoner, byder på 9 gastronomiske kreationer.

Selskabsmenuer

Minimum 20 personer. Serveres kun ved arrangement i eget lokale.

VINTER

December-Januar-Februar

FORRETTER

a. Lavbagt vesterhavstorsk
Med puré af stegt selleri og brunet smør. Hertil sauce på modnet soya, Piemonte nødder, æble og karamelliseret smørvalle – kr. 145,-

b. Skagenskinke
Serveret med trøffelmayonnaise, syrlig rødløg og rød mizuna. Hertil knust flæskesvær og tørret estragon – kr. 175,-

c. Skummende fiskesuppe og marmoreret lange
Serveret med citruscreme, aromatisk urteolie og sprød tang – kr. 175,-

HOVEDRETTER

a. Grillet kalvefilet
Serveret med confiteret zittauerløg, årstidens grønt, sprød kroket af kartoffel og timian samt intens sauce jus – kr. 295,-

b. Braiseret svinekæber
Ledsaget af årstidens grønt, puré af bagte gulerødder med timutpeber, syltede mini gulerødder og sauce blanquette – kr. 345,-

c. Krondyrfilet
Med årstidens grønt, svampecreme, syltede bøgehatte og Pommes Anna hertil en vildtsauce mættet med syrlige ribs og stegt Karl Johan – kr. 345,-

DESSERTER

a. Panna Cotta og hvid chokolade
Serveret med infuseret ananas, krystalliseret hvid chokolade, frysetørret ananas og sifon på citrongræs samt ananas i flydende nitrogen – kr. 145,-

b. Gateau Marcel
Med sukkersyltede solbær, vaniljeis og sprød chokoladecrumble – kr. 175,-

c. Mørk mousse og hyldebær
Serveret med syrlig gelé på hyldesaft, intens sorbet i chokolade og frysetørret kirsebær – kr. 175,-

FORÅR

Marts-April-Maj

FORRETTER

a. Alverdens Asparges
Smørpocherede grønne asparges, creme på skorzonerrødder, syltede asparges hertil røget æggeblommecreme, chips af skorzonerrødder og
luftig hollandaisesauce – kr. 145,-

b. Ceviche af torsk
Tynde skiver af marineret torskefilet, serveret med pebret friskost, syltede grønne tomater, ristede pinjekerner og frisée. Hertil marinade på ingefær, soya og grillet lime – kr. 175,- 

c. Høns i asparges V. 2.0
I tærte af tynd og sprød wontondej, trevlet kylling fra Rokkedahl i veloutesauce, sprødt grønt og friterede brisler – kr. 175,-

HOVEDRETTER

a. Stegt filet af okse
Rosastegt oksefilet med sprød mix af ristede brødkrummer og persille. Hertil smørpocheret aspargesbroccoli, årstidens grønt samt emulsion på løvstikke, nye kartofler med friske urter og skysauce med stegt røget marv – kr. 295,-

b. Grillet Lam
Serveret med puré af hvidløg og rosmarin, grillede forårsløg sæsonens grønt. Hertil pommes Anna og sauce blanquette på rosmarin – kr. 345,-

c. 2 x Torsk
Stegt torsk på marineret fennikel samt halvkugle af torskesoufflé med luftig sifon på dild, sæsonens grønt. Serveret med nye kartofler og sauce hollandaise – kr. 345,-

DESSERTER

a. Lakridsmousse
Serveret med reduceret gelé på pebret rødbede, sprødt brud af marengs og flødeparfait med salmiaklakrids i hvid chokolade – kr. 175,-

b. Passion og mørk chokolade
Chokoladeganache med ristede Piemonte nødder, syrlig passionsgelé og tynde stænger af tuille. Hertil kraftig passionssorbet – kr. 175,-

c. Æbledessert
Hvid chokolademousse, stegt æblepuré, krystalliseret hvid chokolade, syrlige kys og infuserede æblekugler. Hertil granité af æble og champagne i flydende nitrogen – kr. 145,-

SOMMER

Juni-Juli-August

FORRETTER

a. Rimmet kammusling
Serveret med safran/citrusgelé, syrlige agurker, østersurt og luftig hollandaise – kr. 175,-

b. Nørre Vosborgs Kartoffelsalat
Nye kogte kartofler serveret med creme på rygeost samt løvstikkemayonnaise og sprødt kyllingeskind – kr. 145,-

c. Carpaccio
Tynde skiver af okse marmoreret i porreaske. Hertil mayonnaise på havgus fra Arla Unika, ristede macadamianødder, syltede perleløg og sennepsurt – kr. 175,-

HOVEDRETTER

a. Sommerbuk
Serveret med smørpocheret porre, stegte kejserhatte, friske brombær, årstidens grønt. Hertil sprød kroket af braiseret spidsbryst, morkelsauce og nye kartofler – kr. 495,-

b. Confiteret og grillet svinebryst
Serveret på puré på stegte æbler, bagte og syltede løg og årstidens grønt. Hertil kartoffelmos med hakkede stilke af persille samt syrlig og fed blanquette – kr. 345,-

c. Stegt kalvefilet
Serveret med karamelliseret løgcreme, årstidens grønt og sprøde purløgsflager. Hertil pebersauce og kartoffelfondant – kr. 295,-

DESSERTER

a. De Danske Jordbær
Ledsaget af syrlig jordbærcreme, saltedet karamel, krystalliseret hvid chokolade og fløde 50% tilsmagt med hvid chokolade – kr. 145,-

b. Rabarber og hyldeblomst
Rabarberfromage med rabarbergelé,sukkersyltede rabarberbrud og sprøde kys. Hertil sorbet på hyldeblomst – kr. 175,-

c. Hvid chokolademousse
Serveret med friske hindbær, citrongelé og brændt hvid chokolade. Hertil hindbærsifon i flydende nitrogen – kr. 175,-

EFTERÅR

September-Oktober-November

FORRETTER

a. Jomfruhummer i tomat
Serveret med syltede tomater fra haven, syrlige perleløg, aromatisk urteolie samt skummende hummerbisque – kr. 145,-

b. Nørre Vosborgs risotto
Med stegte Karl Johan svampe, gravad and, modnet parmasan, ravioli af syltet græskar og citrontimian – kr. 175,-

c. Hjemmerøget Laks
Koldrøget laks med enebær serveret med intens peberrodscreme, citrusmayonnaise med modnet soya, marineret agurk og tynde flager af sprød rug – kr. 175,-

HOVEDRETTER

a. Stegt andebryst
Ledsaget af confiteret lårkød i friteret pankokugle, glaseret brud af rødbede, årstidens grønt og peberet rødbedepuré. Hertil vildtsauce med lang peber og kartoffelmos med timian og brunet smør – kr. 345,-

b. Grillet kalv i soufflé
Serveret med saltbagt selleri, sprød urtecrust, årstidens grønt og puré af jordskokker. Hertil ristede nye kartofler og sauce bearnaise – kr. 295,-

c. Kylling fra Rokkedahl
Ledsaget af bagt butternut, pure på grillet hokkaido og hvidløg samt årstidens grønt. Hertil sprøde jordskokker og sauce suprême skilt med urteolie – kr. 345,-

DESSERTER

a. Rødgrød á la Bühlmann
Serveret med alverdens sukkersyltede bær, vaniljeparfait i mørk chokolade, krystalliseret hvid chokolade og lun bærsauce – kr. 145,-

b. Créme Brûlee
Med syltede kirsebær, kandiseret mandler og kirsebærsorbet – kr. 175,-

c. Mazarinkage
Serveret med vaniljecreme, syltede blommer i portvin, saltet karamel og sifon på yuzu og hvid chokolade i flydende nitrogen – kr. 175,-