Selskab

Vi forkæler dig og dine gæster til dit selskab. Nørre Vosborg har de perfekte rammer til en speciel fest, uanset om du fejrer juniors barnedåb, fylder rundt eller fejrer sølvbryllup.

Selskabsmenuer

Minimum 20 personer. Serveres kun ved arrangement i eget lokale.

Januar-februar

Forretter

a. Torskerogn med røget creme, aioli, små syltede agurker og crûdite af rødbeder – kr. 90,-

b. Okseterrine med syltede tyttebær, urtemayonaise, chips af jordskokker og sprøde urter – kr. 105,-

c. Stegt Vesterhavstorsk med creme af blomkål, små sprøde blomkål, brunet smør med nødder og vesterhavsost – kr. 115,-

Hovedretter

a. Langtidsstegt modnet dansk ungkvægfilet med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, confiteret porre, chips af løg, pommes Anna og oksesauce – kr. 245,-

b. Rosastegt krondyrfilet fra Vedersø, græskarrisotto, stegte skovsvampe, sprød kartoffelkugle og vildtsauce – kr. 362,-

c. Braiseret spidsbryst af dansk ungkvæg med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, confiteret porre, chips af løg, pommes Anna og oksesauce – kr. 195,-

d. Langtidsstegt krogmodnet dansk ungkvægmørbrad med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, confiteret porre, chips af løg, pommes Anna og oksesauce – kr. 295,-

Desserter

a. Skyrmousse med syltet æble, hasselnøddecreme med sprøde æbler og sorbet af danske æbler – kr. 99,-

b. Støbt creme af skovbær med variation af chokolademousse og sorbet af skovbær – kr. 116,-

Marts-april

Forretter

a. Stenbiderrogn med rygeostcreme serveret på blinis med sprøde urter og syltede agurker – kr. 100,-

b. Saltet laks med små røgede kartofler, urtemayonnaise og crûdite af beder og agurk – kr. 105,-

c. Stegt jomfruhummer med variation af jordskokker og cremet bisque – kr. 134,-

Hovedretter

a. Langtidsstegt modnet dansk ungkvægfilet med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, confiteret pastinak, pastinakchips, Vesterhavsost, pommes Anna og oksesauce – kr. 245,-

b. Dansk lammefilet med syltede beder, selleripure, pommes Anna og morkelsauce – kr. 375,-

c. Braiseret spidsbryst af dansk ungkvæg med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, confiteret pastinak, pastinakchips, Vesterhavsost, pommes Anna og oksesauce – kr. 195,-

d. Langtidsstegt krogmodnet dansk ungkvægmørbrad med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, confiteret pastinak, pastinakchips, Vesterhavsost, pommes Anna og oksesauce – kr. 295,-

Desserter

a. Portvinsmarinerede æblekugler med saltet karamel, mørk chokolademousse og blåbærsorbet – kr. 109,-

b. Støbt creme af solbær med variation af mousse og solbærsorbet – kr. 116,-

Maj-juni

Forretter

a. Smørdampede hvide asparges med friskpillede rejer, sauce Hollandaise og sprøde urter – kr. 109,-

b. Forårsfrikasse med nye ærter og økologisk kylling på en sprød bund med Vesterhavsost – kr. 109,-

c. Stegt slethvar med crudite af hvide og grønne asparges og sauce Nage – kr. 110,-

Hovedretter

a. Langtidsstegt modnet dansk ungkvægfilet med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, hvide asparges, chips af nye kartofler, nye danske kartofler og oksesauce – kr. 245,-

b. Stegt perlehøneballontine med urter, ærtepure og ærter á la francaise, spæde gulerødder og forårstærte serveret med nye danske kartofler og løvstikkesauce – kr. 269,-

c. Braiseret spidsbryst af dansk ungkvæg med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, hvide asparges, chips af nye kartofler, nye danske kartofler og oksesauce – kr. 195,-

d. Langtidsstegt krogmodnet dansk ungkvægmørbrad med sprød kugle af risotto og sauce, selleripure, hvide asparges, chips af nye kartofler, nye danske kartofler og oksesauce – kr. 295,-

Desserter

a. Støbt creme af blåbær med variation af chokolademousse og blåbærsorbet – kr. 119,-

b. Rabarber- og chokoladebar med råsyltede rabarber, rabarbersorbet, knas af hvid chokolade og karamel – kr. 125,-

Juli-august

Forretter

a. Sprødstegt multe med ærtepure, friskpillede ærter, kartoffelchips og brunet smør med hasselnødder – kr. 109,-

b. Hummerballontine med hummerbisque, selleripure, rødbede og crudite af rødbede toppet med karse – kr. 132,-

c. Carpaccio af krondyr fra Klosterheden med vagtelæg, trøffelmayonaise, sprøde urter, Vesterhavsost og rødbedechips – kr. 116,-

Hovedretter

a. Langtidsstegt modnet dansk ungkvægfilet med sprød kugle af risotto og sauce, gulerodspure og smør, pocherede gulerødder, gulerodschips, nye danske kartofler og oksesauce – kr. 250,-

b. Dansk krogmodenet kalvefilet med stegt foie gras, smørpocherede gulerødder, chips af gulerødder, nye kartofler og kraftig kalvesauce – kr. 315,-

c. Braiseret spidsbryst af dansk ungkvæg med sprød kugle af risotto og sauce, gulerodspure, smørpocherede gulerødder, gulerodschips, nye danske kartofler og oksesauce – kr. 195,-

d. Langtidsstegt krogmodnet dansk ungkvægmørbrad med sprød kugle af risotto og sauce, gulerodspure og smør, pocherede gulerødder, gulerodschips, nye danske kartofler og oksesauce – kr. 295,-

Desserter

a. Variation af danske jordbær med mørk chokolademousse og knas af estragon – kr. 110,-

b. Støbt creme af hindbær med variation af chokolademousse og hindbærsorbet – kr. 116,-

September-oktober

Forretter

a. Ballontine af økologisk kylling med crûdite af sensommer løg serveret med cremet svampesauce – kr. 129,-

b. Stegt pighvar med græskarpure, små syltede græskarkugler og sauce hollandaise – kr. 145,-

c. Terrine af gråand med kastanjepure, crûdite af kastanjer og estragonsauce – kr. 145,-

Hovedretter

a. Langtidsstegt modnet dansk ungkvægfilet med sprød kugle af risotto og sauce, variation af efterårsbeder, pommes Anna og oksesauce – kr. 245,-

b. Dansk krondyr fra Klosterheden med urtefars og hedeskinke, græskarrisotto, efterårets kål, pommes Anna og vildtsauce med solbær – kr. 385,-

c. Braiseret spidsbryst af dansk ungkvæg med sprød kugle af risotto, sauce, variation af efterårsbeder, pommes Anna og oksesauce – kr. 195,-

d. Langtidsstegt krogmodnet dansk ungkvægmørbrad med sprød kugle af risotto og sauce, variation af efterårsbeder, pommes Anna og oksesauce – kr. 295,-

Desserter

a. Støbt creme af brombær med variation af chokolademousse og brombærsorbet – kr. 115,-

b. Chokoladebar med solbærgele, friske brombær, mørk chokolademousse, solbærsorbet og hvid sne – kr. 130,-

November-december

Forretter

a. Rimmet torsk med urtemayonaise, små syltede agurker, sprøde urter og røgede kartofler – kr. 110,-

b. Taskekrabbe fra Thorsminde med cremet krabbebisque – kr. 130,-

c. Stegte kammuslinger med variation af jordskokker og cremet fiskefumé – kr. 170,-

Hovedretter

a. Langtidsstegt modnet dansk ungkvægfilet med sprød kugle af risotto og sauce, variation af skorzonerrødder, pommes Anna og oksesauce – kr. 245,-

b. Dansk velfærdsgris (filet og bryst) med stegte jordskokker, selleripure, confiteret porre, pommes Anna og svinesky – kr. 250,-

c. Braiseret spidsbryst af dansk ungkvæg med sprød kugle af risotto, sauce, variation af skorzonerrødder, pommes Anna og oksesauce – kr. 250,-

d. Langtidsstegt krogmodnet dansk ungkvægmørbrad med sprød kugle af risotto og sauce, variation af skorzonerrødder, pommes Anna og oksesauce – kr. 295,-

Desserter

a. Støbt creme af solbær med variation af chokolademousse og solbærsorbet – kr. 116,-

b. Blåbærparfait med syltede blåbær, hvid sne og lun blåbærsauce – kr. 122,-