15% rabat på overnatning

Inkl. morgenmad og Bühlmanns Efterårsmojito

Cocktails i baren, skønne gåture i naturen og tid til afslapning – efteråret har ramt Danmark, og det er tid til indendørs hygge. Brug ferien i Vestjylland og nyd en overnatning på vores skønne herregård. I efterårsferien får du 15% rabat på overnatning inkl. morgenmad og en forfriskende efterårsmojito ved ankomst.

Tilbuddet er gældende fra torsdag d. 13. oktober til og med mandag d. 24. oktober 2022, og gælder kun ved online booking på vores hjemmeside. 

Kampagnekode: fall15

gratis morgenmad

En god start på dagen

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en lækker Go’ Morgen Brunch med i dit ophold. Du kan se frem til en lang række af hjemmelavede, lokale og økologiske specialiteter. 

Du kan blandt andet glæde dig til at smage friskbagte morgenboller, forskellige pålægsdelikatesser, frisk frugt og grønt, hjemmelavede pandekager, skyr med hjemmelavet müsli, æg og bacon samt friskpresset juice, kaffe og meget mere. 

gratis efterårscocktail

Bühlmanns Æblemojito

Når du booker online på vores hjemmeside, følger der en gratis Bühlmann Æblemojito med i dit ophold. 

Bühlmanns Æblemojito er lavet på æbler og sensommerurter fra herregårdshaven på vores søsterhotel Scheelsminde, og er udviklet af Nadia Alexandrine Bach, som er hotelchef på netop Scheelsminde. Nadia er bl.a. nomineret til Årets Udskænkning af Foreningen Danske Madanmeldere i 2022 og arbejder hele tiden på at udvikle Bühlmanns cocktail-, vin og alkoholfrie menukort.

smukke naturlandskaber

Ægte herregårdsstemning

Nørre Vosborg ligger midt i den vestjyske natur tæt på både hav og fjord, hede og skov. Herregården og dens jorder er placeret mod nogle af Danmarks største fredede arealer som nærmeste naboer. Sammenlagt hører der cirka 216 ha til herregården. 

Mod vest, langs Vesterhavet og Nissum Fjord, findes reservater med et rigt fugleliv. Mod øst ligger et næsten 100 km² stort statsskovdistrikt med Nørre Vosborg Hede, Ulfborg og Stråsø Plantager. Skovbjerg Bakkeø mod sydøst er et næsten uberørt bakkelandskab fra istiden. Og mod nord afgrænser Storåen Nørre Vosborgs jorder.