bühlmanns GUATEMALA

KAFFEBAR PÅ NØRRE VOSBORG

En god kop kaffe er lykken – og det vil vi gerne give vores gæster, når de opholder sig på vores hotel. I vores restaurantområde finder du en eksklusiv kaffebar, hvor du kan vælge mellem fire forskellige kaffebønner. De har alle dét til fælles, at de er kvalitetsrige, smagfulde og bæredygtige. 

Du kan blandt andet glæde dig til en fantastisk kop kaffe fra populære Peter Larsen, som vi samarbejder med på tværs af alle vores hoteller i Familien Bühlmann. 

 

 

hold din kaffepause i guatemala

vi har egen kaffefarm

I Familien Bühlmann har vi en kaffefarmer i familien. Maria Jóse Fernandez de Bühlmanns og hendes far Pedro Lopez driver kaffefarmen La Serrania, der ligger i Guatemalas højland. Her høster de aromatiske arabica kaffebønner, som sendes over Atlanten, og som efterfølgende ristes i Aalborg med hjælp fra Bentax. 

Du kan smage de kvalitetsrige og bæredygtige bønner i vores hyggelige restaurant på Nørre Vosborg. I filmen nedenfor kan du høre meget mere om bønnerne, og processen bag dem. 

5,7 tons kaffe

Så meget kaffe drikker vores gæster på et helt år.

vi udnytter kaffens værdi

en del af circular coffee community

I Bühlmann-familien elsker vi kaffe, og derfor vil vi også gerne hjælpe med at udnytte hele kaffens potentiale. Når man i dag brygger en kop kaffe, udnytter man under 1% af kaffens nærringsværdi. Det synes vi, kan gøres meget bedre – og derfor har vi valgt at være en del af Circular Coffee Community

Ved at være en del af CCC arbejder vi for at samle farmere, virksomheder og forbrugere i et fællesskab med fokus på at afdække kaffeplantens fulde potentiale og eliminere alt unødvendig spild. Vi tror nemlig på, at små bæredygtige skridt kan gøre en kæmpe forskel på den lange bane. Nedenfor kan du læse mere om vores bæredygtighedspolitik. 

Nærbillede af en kop kaffe