2. april 2021 kl. 20.00

Kærlig hilsen H.C. Andersen – AFLYST

En forestilling om forfatteren, du troede du kendte.

Kære gæster,

Efter lange og svære overvejelser er vi nået frem til, at vi desværre bliver nødt til at aflyse vores forestilling ’Kærlig hilsen H.C. Andersen’ d. 2. april 2021 pga. Coronasituationen.

For at vi kan sende jer pengene retur, har vi brug for følgende af jer..

  1. Billetterne vedhæftet på mail
  2. Kontonummer

I vil få pengene retur hurtigst muligt. Oplysningerne bedes sendes til jms@nrvosborg.dk.

Beslutningen om at aflyse forestillingen har ikke været nem, men vi håber på jeres forståelse. Vi håber at se jer snart igen på Nørre Vosborg til et af vores andre kulturelle arrangementer.

I må have en god dag.

Med venlig hilsen

Fonden Nørre Vosborg

______________________________________________________________

Dette er historien om H.C. Andersen, som den ikke er blevet fortalt før. I dette nyskrevne musikdrama, hvor H.C. Andersen er på scenen med tre musikere, lader vi den berømte forfatter fortælle sin egen historie på en helt særlig måde.

Alle ordene er hans egne – taget fra hidtil ukendte digte, breve, dagbøger, romaner, optegnelsesbøger og eventyr. De er en anderledes og ny rejse i hans indre. En intens og dramatisk fortælling, hvor vi går bag masken og bag om den myte, H.C. Andersen var så optaget af at bygge op om sig selv.

Ingen anden forfatter har skrevet så auto- og selvbiografisk og blandet liv og digtning så meget sammen som H.C. Andersen. Han trak vejret gennem sin fjerpen, han omsatte alt i sit liv til kunst og omvendt. Men under denne kærlighedsaffære med digtningen og nomadelivet lå ensomheden og længslen efter rødder og ægte kærlighed som et dybt og fundamentalt spor.

15 stærke nyskrevne sange med sjældne og ukendte digte af H.C. Andersen, danne den musikalske ramme om forestillingen.

Det er også en beretning om en væsentlig kommunikationsform, der er gået tabt – brevskrivningen. Om hvad der sker med vores fælles historie i en digital tidsalder, hvor papiret er tomt og håndskriften glemt.

Kærlig hilsen H.C. Andersen er en fængslende og rørende historie om kunst, identitet og længsel. Det er ny dansk musikdramatik i et intimt og banebrydende portræt af en forfatter, vi troede vi kendte.

Medvirkende:

H.C. Andersen: Lars Bom
Keyboard og harmonika: Nicholas Kingo
Kontrabas: Eva Malling
Trommer: Benita Haastrup

Dramatiker: Lars Bom
Komponister: Eva Malling, Lars Bom, Benita Haastrup
Instruktionskonsulent: Moqi Simon Trollin
Scenografikonsulent: Marianne Nilsson