13. juni 2021 Kl. 16.00

Kongelig sommerballet 2021

Kongelig sommerballet er et GRATIS tilbud til alle, der har lyst til at se dansere fra Den Kongelige Ballet opføre et potpourri af storslåede balletoplevelser, der ellers normalt kun kan opleves på Gamle Scene i København. Kongelig sommerballet foregår i det fri. Scenen bygges op i løbet af dagen i de smukke lokale naturomgivelser. Tag

Kongelig sommerballet er et GRATIS tilbud til alle, der har lyst til at se dansere fra Den Kongelige Ballet opføre et potpourri af storslåede balletoplevelser, der ellers normalt kun kan opleves på Gamle Scene i København.

Kongelig sommerballet foregår i det fri. Scenen bygges op i løbet af dagen i de smukke lokale naturomgivelser. Tag et tæppe under armen og kom i god tid. Det vil være muligt at købe en lækker picknick-kurv.

Med Den Kongelige Ballet på sommerturné i 9 danske byer kan man opleve ballet i verdensklasse med solodansere og solister fra Det Kongelige Teater.

I selskab med Den Kongelige Ballet får man en unik og uforglemmelig sommeroplevelse, som blandt andet indeholder en forsmag på den kommende sæsons forestillinger.

I tilfælde af regnvejr håber vi altid på opklaring og aflyser derfor først i sidste øjeblik inden forestillingsstart.