Efterårsbryllup på Nørre Vosborg

nørre vosborg bryllup efterår fotograf ole mortensen
Dansende efterårsblade og lun efterårssol – jeres efterårsbryllup på Nørre Vosborg er omkranset af romantisk, vestjysk natur.

Der findes næppe noget smukkere og mere hyggeligt end Danmark i efterårsfarver, og derfor er efteråret også perfekt til jeres bryllup. Glæd jer til de mest fantastiske kulisser til bryllupsbillederne og jeres kærlighedsfest.

Hvis regnen drypper, gør det kun jeres dag endnu mere hyggelig og I har endnu en god grund til at tænde ekstra mange stearinlys og lanterner. Fuldend hyggen og romantikken med pynt i guld og glimmer, rød, orange og jordfarver.

Faciliteter på Nørre Vosborg

Nørre Vosborg har smukke lokaler til jeres efterårsbryllup. Holder I et lille intimt bryllup med kun de allernærmeste, eller inviterer I hele familien og alle vennerne? Vi har små, stemningsfulde stuer til den lille fest og store, hyggelige festlokaler med plads til alle.

Skal I bruge av-udstyr til at vise film eller lignende på, mikrofoner til taler eller sange har vi naturligvis også det. Har I andre ønsker, finder vi altid en løsning til jer.

Vi kan pynte smukt op til jeres efterårsbryllup med blomster, lys og servietter. Som prikken over i’et har Nørre Vosborg en smuk stjernehimmel med lys til Multisalen, som vi kan sætte op til jeres bryllup. Stjernehimmelen kaster et helt fantastisk, romantisk skær over jeres bryllupsfest.

I kan også selv pynte op. I må medbringe lige det service og pynt, I selv ønsker – lige fra tallerkener, glas, servietter, vaser, stager, guirlander etc. – vi kan dog ikke garantere, at I kan få adgang til lokalet før end på selve dagen for jeres bryllup.

Hent inspiration og book jeres fest

Download vores brochure om bryllupper, og bliv inspireret til jeres drømmebryllup på Nørre Vosborg.

Ring til os på 97 48 48 97, eller skriv til os og book tid til en hyggelig snak om jeres ønsker og de nyeste bryllupstendenser, så jeres fest kan blive helt speciel.

nørre vosborg bryllup efterår fotograf ole mortensen

Eksempel på menu

med årstidens råvarer til efterårsbryllup

–  Bobler åbnet med sabel


4-retters sæsonmenu lavet med årstidens danske råvarer. Menuen sammensættes ud fra vores sæsonmenuer.. Menuen tager udgangspunkt i Nørre Vosborgs menu A og kan for eksempel være:


–  Carpaccio af kammuslinger. Med kraftig peberrodscreme, syrlige kugler af agurk i dildolie og frisk dild. Hertil en aromatisk asiatisk sauce med ristede hasselnødder fra Piemonte, grillet citrus og modnet soya.

–  Confiteret og grillet svinebryst fra Hestbjerg. Serveret med bagte løg og puré på stegte danske æbler. Hertil en kartoffelkompot med urter og sauce blanquette tilsmagt salvie.

–  Rødgrød a la Nørre Vosborg. Serveret med sukkersyltede bær, kirsebærparfait og krystalliseret mørk chokolade. Hertil en lun bærsauce.

–  Husets vine ad libitum under middagen (vinmenu A).

–  Aftenkaffe med petit fours.

–  Bar med fri øl, vand og vin til kl. 02.00.

–  Natmad: Pølsebord med lokale delikatesser, lækkert tilbehør og friskbagt brød.


Pris pr. person kr. 1.595,-

Når I holder jeres bryllup på Nørre Vosborg, reserverer vi naturligvis et værelse til jer uden beregning.

Fire gode grunde til at holde efterårsbryllup

nørre vosborg bryllup efterår fotograf ole mortensen
Flere gæster

Jeres bryllup ligger ikke samme dag eller tæt på andre bryllupper i de populære sommermåneder, så jeres gæster melder afbud eller bliver trætte af endnu en invitation til bryllup.

Hygge

Efteråret er lig med hygge. Skab en magisk efterårsstemning ved at tænde masser af stearinlys, lanterner og ild i bålfade.

nørre vosborg bryllup efterår fotograf ole mortensen
Farverne

Brug naturens smukke, gyldne efterårsfarver i pynt og på tøj – dæk bordet med efterårsblade og brug dem også i gommens knaphulsbuket og brudens buket.

nørre vosborg bryllup efterår fotograf ole mortensen
Flere muligheder

Der er ikke så stor rift om lokaler, fotograf, limousinekørsel etc. om efteråret – I får lettere alle jeres drømme for jeres bryllup opfyldt.

DIY til efterårsbryllup

Når I holder jeres bryllup på Nørre Vosborg, har I selvfølgelig mulighed for at gøre jeres dag helt personlig og lige i jeres stil. Se et par eksempler på smukke og romantiske DIYs – og find mange flere på fx Pinterest og Instagram.

 

Vask og tør gyldne efterårsblade og brug dem som bordpynt. Pynt evt. med guldglimmer.

Træk kastanjer på ståltråd og form den til et hjerte – hæng dem op rundt omkring eller læg hjerterne på bordene.

Lim gyldne efterårsblade uden på sylteglas og sæt bloklys eller fyrfadslys i.

Lav selv bordkort formet som fx et kastanjeblad.

Inspiration

 

Foto credit | Fotograf Ole Mortensen | olemortensen.dk

Bryllup på Nørre Vosborg

Den bedste dag i jeres liv
vinterbryllup nørre vosborg

Vinterbryllup

Rustik hygge gør jeres vinterbryllup helt unikt.

Se mere

nørre vosborg bryllup forår fotograf ole mortensen

Forårsbryllup

Spæde forårsblomster og træer i fuldt flor gør jeres forårsbryllup spirende magisk.

Se mere

bryllup sommer fotograf ole mortensen

Sommerbryllup

Sol og varme og kærlighed – glæd jer til et ægte sommerbryllup.

Se mere

Hent inspiration og book jeres fest

Download vores brochure om bryllupper, og bliv inspireret til jeres drømmebryllup på Nørre Vosborg.

Ring til os på 97 48 48 97, eller skriv til os og book tid til en hyggelig snak om jeres ønsker og de nyeste bryllupstendenser, så jeres fest kan blive helt speciel.