Bryllup på Nørre Vosborg

Den bedste dag i jeres liv
bryllup brudepar hestevogn
Nørre Vosborg er som skabt til bryllup. Vi gør jeres store dag helt uforglemmelig i smukke omgivelser.

Jeres Ja til hinanden i kirken eller på rådhuset. Ankomsten til festen. Talerne. De klippede sokker. Kys i massevis. I vil opleve mange store øjeblikke til jeres bryllup – og I får sikkert svært ved at vælge det bedste.

Jeres bryllup på Nørre Vosborg bliver fortryllende og helt uforglemmeligt hele vejen igennem – uanset om I vælger at fejre kærligheden i det spirende forår, med et romantisk sommerbryllup, i efterårets smukke løvfald eller med et fantastisk vinterbryllup.

Hvis I ønsker det, kan I også blive viet på Nørre Vosborg i helt unikke, romantiske rammer.

Romantik

Nørre Vosborgs smukke rammer er som skabt til romantik, forelskelse, drømme om fremtiden, glæde og bryllup. I kan holde jeres fest i vores imponerende lokaler – uanset om I bliver 15 eller 100 til jeres bryllupsfest. Nørre Vosborgs smukke, imponerende bygninger og indbydende have giver et romantisk sus i maven.

Minderig fest

Vi kan sammensætte jeres bryllupsfest efter jeres ønsker. Vi kan stå for alt, og vi forkæler jeres gæster med fantastisk gastronomi, så I kan slappe af og nyde dagen og aftenen maximalt.

Hent inspiration og book jeres fest

Download vores brochure om bryllupper, og bliv inspireret til jeres drømmebryllup på Nørre Vosborg.

Ring til os på 97 48 48 97, eller skriv til os og book tid til en hyggelig snak om jeres ønsker og de nyeste bryllupstendenser, så jeres fest kan blive helt speciel.

Bryllup på Nørre Vosborg

Den perfekte ramme på alle tider af året
nørre vosborg bryllup forår fotograf ole mortensen

Forårsbryllup

Spæde forårsblomster og træer i fuldt flor gør jeres forårsbryllup spirende magisk.

Se mere

bryllup sommer fotograf ole mortensen

Sommerbryllup

Sol og varme og kærlighed – glæd jer til et ægte sommerbryllup.

Se mere

nørre vosborg bryllup efterår fotograf ole mortensen

Efterårsbryllup

Naturens gyldne farver kaster glans over jeres eftersårsbryllup.

Se mere

vinterbryllup nørre vosborg

Vinterbryllup

Rustik hygge gør jeres vinterbryllup helt unikt.

Se mere

Huskeliste

Jeres bryllup er helt specielt, men derfor kan I med fordel bruge listen herunder
med typiske opgaver, når I holder bryllup på Nørre Vosborg.
Vær opmærksom på, at mange ting skal bookes i rigtig god tid.

Book festlokaler i god tid

Mange vil gerne holde bryllup om sommeren, så kontakt os i god tid, hvis I vil holde jeres bryllup i juli, august og september.

Overvej at holde jeres bryllup om efteråret, vinteren eller foråret – eller om søndagen. Her er der knap så stor rift om Nørre Vosborg – og vi lover jer, at jeres bryllup bliver magisk og unikt, uanset hvornår I holder det.

Bestil tid i kirken i god tid

Beslut jer for, om I vil giftes i kirken i jeres eget sogn, eller om der er mulighed for, at I bliver viet i en anden kirke. I skal booke tid i kirken eller rådhuset på samme tidspunkt, som I booker festlokale.

Vielse på Nørre Vosborg

Hvis I drømmer om et ægte herregårdsbryllup, kan I naturligvis blive gift på Nørre Vosborg – både indenfor og udenfor. Vielsen kan fx foregå i en af vores smukke sale eller udenfor i haven ved hovedbygningen, hvor der er flere muligheder.

Vi sørger for alt, hvad der hører til et romantisk herregårdsbryllup som fx rød løber, stole pyntet med tyl, lys og blomster.

Skriv en gæsteliste

Det er vigtigt, at I i god tid har overblik over, hvilke gæster I inviterer til jeres bryllup. Både af hensyn til jeres budget, maden og generelt for jeres overblik over festen.

Beslut jer også hurtigt for, om I vil holde en reception umiddelbart efter vielsen og så holde selve festen bagefter. Hvem skal inviteres til receptionen, og hvem skal også inviteres med til festen?

Lav et budget

For at I kan få den fest, I drømmer om, er det vigtigt, at I laver et budget – gerne så hurtigt som muligt.

Med et budget i hænderne får I overblik over, hvad I vil bruge på selve festen, tøj, fotograf, bryllupskørsel etc. – og I bliver ikke overraskede over, hvad jeres bryllup koster.

Bestil fotograf, musik, kørsel til og fra kirken, frisør etc. i god tid

Hvis I vil have taget professionelle billeder og måske lavet video, danse til et band eller en dj til festen, ønsker at brudens hår skal sættes af frisøren, bryllupskage etc., er det vigtigt, at I booker aftalerne i god tid, da der er rift om dem alle.

Vi kan hjælpe jer med kontakt til fotograf, konditor, band og dj, hestevogns- og limousinekørsel etc.

Foto credit | Fotograf Ole Mortensen | olemortensen.dk
bryllup sommer nørre vosborg ole mortensen

Når I holder jeres bryllup på Nørre Vosborg, reserverer vi naturligvis et værelse til jer uden beregning.

Søndagsbryllup

Måske holder I af det utraditionelle? Måske vil I helst fejres om dagen i stedet for om aftenen og den halve nat? Eller skal I have døbt jeres barn og vil slå barnedåb og bryllup sammen?

Søndagsbryllup på Nørre Vosborg bliver magisk og lige i jeres ånd.

Søndagsbryllup på Nørre Vosborg begynder ved middagstid og slutter om aftenen, så jeres gæster kan nå hjem på arbejde dagen efter. Når brylluppet holdes en søndag, bliver det ofte mere nede på jorden end et traditionelt aftenbryllup – fordi gæsterne ikke kan feste natten lang. Mange synes, et søndagsbryllup giver en helt særlig stemning.

Hvis I holder jeres bryllup en søndag, er der heller ikke samme rift om booking af hestevogns- og limousinekørsel, fotograf, frisør etc. I skal dog lige spørge på kirkekontoret, om præsten vier en søndag.

Husk, I også har mulighed for at blive gift på Nørre Vosborg, hvis I drømmer om et ægte herregårdsbryllup. Vielsen kan fx foregå i et af vores lokaler eller i haven ved hovedhuset. Vi sørger for alt, hvad der hører til et romantisk herregårdsbryllup som fx rød løber, stole pyntet med tyl, lys og blomster.

Hent inspiration og book jeres fest

Download vores brochure om bryllupper, og bliv inspireret til jeres drømmebryllup på Nørre Vosborg.

Ring til os på 97 48 48 97, eller skriv til os og book tid til en hyggelig snak om jeres ønsker og de nyeste bryllupstendenser, så jeres fest kan blive helt speciel.

Uskrevne regler til bryllup

I må ikke sove sammen natten før brylluppet. Det bringer jer uheld, hvis I tilbringer den sidste nat som ugifte sammen.

Bruden må ikke sy sin egen brudekjole. Ellers kan hun se frem til at fælde lige så mange tårer i sit ægteskab, som hun har syet sting i sin kjole.

Bruden skal huske at bære noget gammelt, noget nyt, noget lånt og noget blåt for at bringe lykke til bruden i hendes ægteskab.

Gommen må ikke se brudens kjole, før hun går ned af kirkegulvet til bryllupsceremonien – ellers vanker der uheld i jeres ægteskab.

Frys den øverste del af jeres bryllupskage ned, og spis den på jeres etårsbryllupsdag.