Brunch og Jazz på Nørre Vosborg

Brunch & Jazz

Nyd en lækker brunch på lokale og hjemmelavede specialiteter til skønne toner af Oscar Jacobsen inspireret Jazz

Lørdagsbrunch og jazz er nogle hyggelige timer sammen til god mad og skønne toner i den mørke tid

Unikke madoplevelser

Nørre Vosborg serverer ikke bare den klassiske brunch, som du kender fra mange andre gode madværksteder og disse lørdage serverer vi vores velkendte søndagsbrunch med alle de Vestjyske specialiteter.

Glæd dig til at gå på opdagelse i Nørre Vosborgs brunch med ekstraordinære madoplevelser fra det vestjyske forrådskammer. Vi bruger så vidt muligt råvarer fra heden, fjorden og skoven omkring os. Vi samarbejder med lokale leverandører og producenter, som dyrker og opdrætter nogle af områdets bedste og mest spændende råvarer – ofte økologiske.

Information

Lørdag den 22. februar 2020

Lørdag den 29. februar 2020

Lørdag den 21. marts 2020

Lørdag den 28. marts 2020

11.00 Dørene åbner
11.30 Brunch med Vestjyske specialiteter til tonerne af god jazz
14.30 Afslutning

Pris pr. person kr. 325,-

BESTIL

Skriv i kommentarfeltet hvilken dato du ønsker plads

Showtime Orchestra

Showtime Orchestra er en sammenslutning af musikere fra størstedelen af Danmark. Samtlige musikere, er rfarene og veluddannede i deres musiske værktøj og går under ledelse af en yderst kyndig gruppe af kapelmestre, der hver i sig overgår hinanden i dedikation, passion, kompetencer og vilje.

Showtime Orchestra specialiserer sig i underlægningsmusik samt, koncerter og forestillinger, hvilket har bragt dem vidt omkring i landet. Her kan forestillinger som Holstebro Balletskoles ‘Show Must Go On’, Dansk Talent Akademis seneste 4 musicals nævnes, samt bestilte forestillinger, der både har været Broadway-klassikere, som The Wizard of Uz, All Shook Up, Fame og talløse originale forestillinger.

I løbet af de seneste 5 år, hvor medlemmerne har studeret og dygtiggjort sig i deres fag på diverse musiske uddannelser, såsom MGK, Konservatoriet etc., er der blevet spillet til et utal af middage, fester, receptioner, bryllupper og meget andet. Showtime har i disse tilfælde fungeret som musik under maden, pausemusik mellem indslag og lignende.

Alt i alt er Showtime Orchestra en sammenslutning der drives på passion, vilje og erfaring så du kan roligt glæde dig til en hyggelig dag

Vi glæder os til at se jer disse skønne lørdage

325 kr. per person | Børn op til 12 år halv pris