Lørdag den 22. februar

Brunch & Jazz

Nyd en lækker brunch på lokale og hjemmelavede specialiteter til skønne toner af Oscar Jacobsen inspireret Jazz

Lørdagsbrunch og jazz er nogle hyggelige timer sammen til god mad og skønne toner i den mørke tid

Showtime Orchestra er en sammenslutning af musikere fra størstedelen af Danmark. Samtlige musikere, er rfarene og veluddannede i deres musiske værktøj og går under ledelse af en yderst kyndig gruppe af kapelmestre, der hver i sig overgår hinanden i dedikation, passion, kompetencer og vilje.

Showtime Orchestra specialiserer sig i underlægningsmusik samt, koncerter og forestillinger, hvilket har bragt dem vidt omkring i landet. Her kan forestillinger som Holstebro Balletskoles ‘Show Must Go On’, Dansk Talent Akademis seneste 4 musicals nævnes, samt bestilte forestillinger, der både har været Broadway-klassikere, som The Wizard of Uz, All Shook Up, Fame og talløse originale forestillinger.

I løbet af de seneste 5 år, hvor medlemmerne har studeret og dygtiggjort sig i deres fag på diverse musiske uddannelser, såsom MGK, Konservatoriet etc., er der blevet spillet til et utal af middage, fester, receptioner, bryllupper og meget andet. Showtime har i disse tilfælde fungeret som musik under maden, pausemusik mellem indslag og lignende.

Alt i alt er Showtime Orchestra en sammenslutning der drives på passion, vilje og erfaring så du kan roligt glæde dig til en hyggelig dag