Påsken er noget ganske særligt på Nørre Vosborg.

Tag hele familien med på herregårdsbesøg, hvor der er åbent alle påskedage og flot pyntet op med blomster til højtiden.  Der er rundvisning hver dag kl. 11.00, hvor vi giver et indblik i herregårdens spændende historie, som byder på alt fra store herremænd til nisser og H.C. Andersen.

Foruden herregårdens historie pryder Kunstsammenslutningen Jyllands udstilling ”GODS” stedet, både indenfor og udenfor. De vil drage herregården i spil på helt utraditionelle måder. Flere værker vil være interaktive og bede om publikums deltagelse.  

Mindre børn kan gå på en hyggelig påskejagt, hvor der er præmie til alle. Desuden har vi brug for hjælp til at løse ”Mysteriet på herregården” hvor børn og legesyge sjæle skal løse mestertyven Heidenreichs gåder via appen Useeum.

Desuden byder restauranten på traditionsrig påskefrokost, som naturligvis er med klassiske påskeretter, lavet fra bunden og af de bedste råvarer. Hele menuen serveres som en lille buffet på jeres eget bord, og kun for jer og gæsterne i jeres selskab. Bordbestilling nødvendig på tlf.: 97484897

Efter frokost kan familien nyde den smukke natur omkring herregården, som byder på vandreture for både korte og lange ben.

Nørre Vosborg byder på aktiviteter for alle aldre, og garanterer en hyggelig dag i familiens skød.  

Herregården er bemandet alle påskedage fra kl. 10.00 til 16.00 og der er rundvisning kl. 11.00.

Børn til og med 17 år har gratis adgang

Borg set igennem tårn
09/04/2023 10:00
Pris: 100 DKK + gebyr
Varighed: 360 minutter