Påske aktiviteter på Vestkystens herregård!

Påsken er over os, og det kan kun betyde én ting: Masser af familie hygge og lækker mad på påskebordet.

I anledning af påsken inviterer Nørre Vosborg til hyggelige påskedage med super sjove aktiviteter og tiltag for hele familien fra torsdag d. 14. april til og med mandag d. 18. april.

Glæde jer til:

Påskejagt

ÅH ÅH påskeharen har været forbi og lagt sine fine påskeæg på herregården! Hjælp med af finde alle de skjulte påskeæg, inden påskeharen kommer forbi og tager æggene med sig igen.

Tag hele familien med på opdagelse på herregården. Hvis børnene deltager i påskejagten, venter der sig en lille overraskelse til den søde tand.

Butiksåbning

De Lindehuset på herregården rummer i dag en butik med lokale delikatesser, håndværksflid og brugskunst for enhver smag. Her kan forældrene og bedsteforældrene gå på opdagelse, mens de små er på påskejagt i herregårdsstuerne.

Mysteriet på herregården

MuseumsMysteriet er en app, der indeholder et sjovt og lærerigt spil, hvor børn og legesyge voksne skal løse mestertyven Heidenreichs gåder. Skurken Heidenreich, en grisk og udspekuleret excentriker med forkærlighed for uvurderlige kulturskatte, har planlagt at stjæle en værdifuld genstand fra herregården.

Priser

Appen MuseumsMysterium er gratis for alle

Entré på herregården 75,- for voksne

Der er gratis adgang for børn til og med 17 år

Rundvisning

Der vil være rundvisning af herregården alle påskedagene fra kl. 13.30

Åbningstider

Åben alle dage fra kl. 10 – 16

Hvis man ønsker at se herregården udenfor åbningstiderne kan der købes billet her:

Påske
14/04/2022 10:00
Pris: 75 DKK + gebyr