ET PAR DAGE I FISK MED GORDON P. HENRIKSEN

Unikt arrangement ved Storå og Nørre Vosborg for lystfiskere
22. – 23. september 2022

Er du lystfisker, har du nu muligheden for en uforglemmelig oplevelse med Gordon P. Henriksen ved Storå og herregården Nørre Vosborg i Vestjylland. Nørre Vosborg ligger ved Storå nær udmundingen til Nissum Fjord, og strækningen ved Nørre Vosborg er normalt ikke åben for offentligt fiskeri.

Gordon P. Henriksen er blandt andet kendt som radiovært på ”Fisketegn” på Radio24syv og tv-vært på programmer som ”Storrygeren” og ”Nak & Æd” på DRTV samt ”King Fishers” på National Geographic Channel. Gordon har også sin egen succesfulde kanal på YouTube: ”FISKEguiden”. Nu kan han også blive din guide på en forlænget weekend med fiskeri, naturoplevelser, workshops og gastronomi i topklasse på herregården.

Til arrangementet kan du også møde andre fiskeeksperter som bl.a. Senja FurboMikkel Frey Damgaard og Lars Broberg. Og så møder du selvfølgelig også andre lystfiskere som dig selv fra hele landet. “Et par dage i fisk med Gordon P. Henriksen” er en del af Hook & Cook, der sætter fokus på unikke fiskeoplevelser ved Nordvestkysten.

Du kan frit vælge, om du vil deltage i hele pakken eller til enkelte dele af arrangementet, og du kan bestille dine oplevelser med eller uden overnatning og ophold på Hotel Nørre Vosborg.

SÅ MEGET KAN DU OPLEVE

Torsdag 22. september 2022:

 • Fra 9.00 og resten af dagen: Frit “catch and release” laksefiskeri ved Storå. Inkl. fiskekort. OBS: Der er ingen guide med torsdag.
 • 18.00: Skøn middag i riddersalen på Nørre Vosborg: Velkomstdrink og tre-retters menu fra Gordon P. Henriksens bog: “Et liv i fisk”. Gordon fortæller undervejs.
 • 20.00: Fluebinderi på hvide duge.

Pris pr. person inkl. fiskekort:
595,00 kr.

Fredag 23. september 2022:

 • Fra 9.00 og resten af dagen: Frit fiskeri ved Storå inkl. fiskekort. Gorden med flere er guider ved åen.
 • 9.00: Lars Broberg giver instruktion i fluekast.
 • 10.00: Senja Furbo deler ud af sine tips og tricks.
 • 13.00: “Frokostryger” med Gordon P. Henriksen og Nørre Vosborgs Gourmetkok.
 • 15.00: Lars Broberg giver instruktion i fluekast.
 • 19.00: Middag i riddersalen på Nørre Vosborg efterfulgt af foredraget “Lystfiskeri som mental wellness”. Foredraget om mental wellness er med de to fiskeentusiaster Gordon P. Henriksen og Mikkel Frey Damgaard.

Bestiller du overnatning på Nørre Vosborg mellem fredag og lørdag, har du også fiskeret inkl. fiskekort på Nørre Vosborgs jorde ved Storå hele lørdag 25. september 2021.

Pris pr. person inkl. fiskekort:
690,00 kr.

MERE OM PROGRAMMET TORSDAG

Fra 9.00

FRIT FISKERI PÅ STORÅ

Vi begynder weekenden allerede torsdag med frit fiskeri på Nørre Vosborgs mange kilometer jord langs Storå. Fiskekort er med i prisen.

Find det praktiske tøj frem, tag fiskestangen og en forfriskning under armen og nyd de fantastiske omgivelser ved den 700 år gamle herregård i maleriske rammer.

Storå har i området her budt på danmarksrekorden med en laks på 20,1 kilo fanget på flue.

Fiskeriet er for dig, uanset om du er erfaren lystfisker eller ej, om du sværger til flue, spinner eller begge dele. Du bestemmer selv og har masser af muligheder for at få ny inspiration undervejs.

18.00

EN MIDDAG I FISK

Efter en god dag med masser af frisk luft i den friske vestjyske natur, samles vi i riddersalen på Nørre Vosborg til ”En middag i fisk” i selskab med Gordon P. Henriksen.

Menuen kommer fra hans bog “Et liv i fisk” og er tilberedt af de dygtige gourmetkokke på Nørre Vosborg.

Udover at introducere retterne fra sin bog, vil Gordon også dele sine tanker om ikke alene, hvordan man fanger fisk, men også hvorfor.

Aftenens menu

 • Velkomstdrink: Havtorn-mimosa.
 • Mexicansk ceviche.
 • Codcakes.
 • Blåmuslinger i Limfjordsporter.

Drikkevarer udover velkomstdrinken er ikke inkluderet.

20.00

FLUEBINDERI PÅ HVIDE DUGE

Efter middagen finder vi fluebindegrejet frem til en stor hyggelig omgang fælles fluebinderi. Her kan alle være med, uanset om du er fluebinder på højeste plan eller vil prøve at binde din allerførste flue.

Gordon P. Henriksen fortæller om det helt unikke ved fluefiskeri, Casper Hansen og John Petermann står klar til at hjælpe med fluebindingen.

Casper Hansen er specialist i laksefluer til danske og skandinaviske laksevande. John Petermann har bundet og fisket med flue siden de tidlige teenageår, og hans fluebinding afspejler hans øje for finesser og proportioner.

Ahrex og The Fly Co. leverer masser af fede materialer og de bedste fluekroge på markedet. Du skal medbringe eget fluestik. Der er også mulighed for at købe et komplet fluebindesæt med alt, du skal bruge for at komme i gang fra The Fly Co. Starter Kit Standard til 649,00 kr. Du kan bestille sættet ved tilmelding, så har vi det klar til dig på Nørre Vosborg.

Undervejs er baren åben med gode øl, vin og cocktails.

KØB HELE PAKKEN TORSDAG

Frit fiskeri inkl. fiskekort, “En middag i fisk” og “Fluebinderi på hvide duge”.

Samlet pris pr. person:
595,00 kr.

MERE OM PROGRAMMET FREDAG

FISKERI INKL. TIPS OG TRICKS

Hele dagen er der frit fiskeri ved Storå. Fiskekort er med i prisen. Hele dagen kan du møde to eksperter langs åen: Senja Furbo og Lars Broberg.

Senja Furbo er lakseekspert og ivrig fisker ved Storå.

Lars Broberg er certificeret kasteinstruktør igennem Fly Fishers International. Hans mål er at hjælpe fluefiskere med at komme fra et begynderniveau til øvet. Han giver fælles oplæg, og du kan også booke ham til gratis individuelle kasteteknikker.

Begge to lærer fra sig hele dagen, men du kan også møde dem på faste tidspunkter:

9.00 og 15.00: Lars Broberg

Lars Broberg giver introduktion til fluefiskeri efter laks. Resten af dagen går han langs åen, og du kan booke ham til individuelle øvelser i kasteteknik.

10.00: Senja Furbo

Senja Furbo præsenterer grej og fortæller om taktik til spinnerfiskeri efter laks. Resten af dagen går hun langs åen, og der er mulighed for at stille hende spørgsmål og få masser af gode fif.

13.00

FROKOSTRYGE VED STORÅ

Gordon P. Henriksen tilbereder og serverer en ”frokostryger” ved Storå og giver en masse gode tips omkring rygning af fisk og skaldyr. Nørre Vosborgs køkkenchef er også med og giver sit lokale take på en lille frokostryger.

Det bliver mere og mere populært at ryge fisk og skaldyr, og metoden åbner for et hav af smagsoplevelser. Vi spiser naturligvis den smagfulde frokost i det fri – og gerne iført vaders.

Frokosten er inkl. en øl eller en vand.

Du kan købe frokosten som en del af pakken hele fredag – eller “i løs vægt”.

Pris pr. person:
295,00 kr.

19.00 – middag 

20.30 – foredrag

MIDDAG OG FOREDRAG

Fredag aften samles vi igen i Riddersalen på Nørre Vosborg til en forrygende middag.

Efter middagen holder Gordon P. Hensriksen og journalist og forfatter Mikkel Frey Damgaard foredrag om ‘Lystfiskeri som mentalt wellness’.

Mikkel greb først fiskestangen i 2019, men blev med det samme opslugt og er gået all in på at mestre fangstens kunst. Så meget at han er ved at skrive bogen ‘Fiskejournal’.

Han har i mange år været vært på DR i mange forskellige programmer, bl.a. “deadline”, DR2 Dagen. Gordon og Mikkel stiftede første gang bekendtskab, da de var værter sammen på “Fiskebanko” på DR2.

Du kan købe middagen som en del af hele pakken fredag eller i “løs vægt”.

Aftenens menu

 • Klassisk Bouillabaise med fisk og skaldyr fra de Danske farvande.

Drikkevarer udover velkomstdrinken er ikke inkluderet.

Pris pr. person:
395,00 kr.

Pris pr. person:
100,00 kr.

KØB HELE PAKKEN FREDAG

Frit fiskeri inkl. fiskekort, “Frokostryger ved Storåen”,
“Tips og tricks fra eksperterne”, “Middag og foredrag”.

Samlet pris pr. person:
690,00 kr.

OVERNATNING OG MORGENMAD

Vil du have det hele med – og mere til – kan du booke overnatning på Nørre Vosborg mellem torsdag og fredag og/eller fredag og lørdag som en del af din oplevelse. Booker du overnatning mellem fredag og lørdag, har du fri fiskeret inkl. fiskekort fra Nørre Vosborgs kilometerlange jorde hele lørdagen også.

Enkeltværelse pr. nat inkl. morgenbrunch for én person: 845,00 kr.

Dobbeltværelse pr. nat inkl. morgenbrunch for to personer: 995,00 kr.

Du kan også bestille én samlet pakke for både torsdag, fredag og lørdag for en eller to personer.

Bestil hotel på:
Telefon: 97484897 (tast 1)
E-mail: hotel@hotelvosborg.dk

KØB HELE PAKKEN

Tre dage og to overnatninger med fiskeri ved Storå inkl. fiskekort, morgenbrunch, frokostryge, middage, fluebinderi, foredrag og meget mere.

Samlet pris pr. person:
2.975,00 kr.

Samlet pris for to personer i dobbeltværelse:
4.560,00 kr.

rekordlaks
22/09/2022 9:00