årets souschef - UDSOLGT

nomineringsmiddag på nørre vosborg

Glæd dig til en helt særlig aften, hvor du kommer helt tæt på nogle af Danmarks bedste kokke og souschefer, som er fremtidens ledere på den danske restaurantscene. Arrangementet afholdes sammen med Den Danske Spiseguide, som står for nomineringen. 

På denne aften vil deltagerne servere deres ypperste kogekunst for at imponere dig og dommerne, for dermed forhåbentligt at blive nomineret til Årets Souschef 2022. 

aftenens program 29. maj

18.00

Champagne og snacks serveret i restauranten

18.30

Velkomst ved Bent Christensen og Nørre Vosborg

19.00

Middag med 7 serveringer inkl. vine der er afstemt til menuen

21.30

Aftenkaffe med sødt fra konditoren

priser & bestilling

Pris for deltagelse i nomineringsmiddagen: 1.395,- pr. person 

I forbindelse med arrangementet, er der selvfølgelig mulighed for at tilkøbe en dejlig overnatning på vores charmerende herregårdshotel:

  • 795,- for enkeltværelse
  • 995,- for dobbeltværelse

For bestilling kontakt receptionen på følgende mail: hotel@hotelvosborg.dk

 

de deltagende kokke

Mads lønborg

Alimentum

luna ladefoged

Molskroen

Steven ackermann

Studio 

markus kop

Bjørnekælderen

Maja hyldal

Classique

Andreas Møller

Møntergade

Andreas Larsson

Søllerød